چگونگی اثبات نداشتن بکارت برای عقد بدون اذن پدر، را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۸ پاسخ ثبت شده

سلام میخواستم بپرسم مراحل اثبات نداشتن بکارت برای عقد بدون ازن پدر چجوری هست باید برای محضر از کجا نامه بگیرم؟ از پزشک قانونی یا دکتر زنان و زایمان؟ یا باید برم دادگاه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت ازاله بکارت، اذن پدر ساقط می‌شود و برای اثبات آن باید گواهی متخصص زنان یا پزشکی قانونی ارائه شود. میان وکلا اختلاف است که آیا گواهی پزشک و اقرار در محضر کافی است یا باید دادخواست تجویز ازدواج به دادگاه داده شود.

اینکه بتوانید مستقیماً در محضر عقد کنید یا ناچار به طرح دعوا در دادگاه باشید، به رویه دفترخانه و شرایط شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مراحل اثبات عدم بکارت برای ازدواج بدون اذن پدر

با از بین رفتن بکارت، اذن پدر برای ازدواج ساقط می‌شود و اثبات آن از طریق اقرار و گواهی متخصص زنان یا تاییدیه پزشکی قانونی صورت می‌گیرد. برخی وکلا معتقدند ارائه گواهی پزشک متخصص و اقرار دختر در دفترخانه برای ثبت عقد کفایت می‌کند و نیازی به دادگاه نیست. در مقابل، گروهی دیگر تاکید دارند که باید دادخواست تجویز ازدواج با فرد مورد نظر را به دادگاه تقدیم کنید تا پس از تایید پزشکی قانونی، مجوز عقد صادر شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مجتبی عابدی فیروزجائی

مجتبی عابدی فیروزجائی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۳(۳ نظر)

تقدیم( دادخواست تجویز ازدواج) با همسر مورد نظر بدون نیاز به اذن ولی قهری بعلت نداشتن بکارت ، نامه ی یک پزشک زنان رو هم می‌توانید ضمیمه کنید البته در هر صورت تاییدیه پزشکی قانونی به دستور محکمه لازم است.

اکبر هدایی‌ متنق

اکبر هدایی‌ متنق

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۰ نظر)

شما از پزشک زنان و زایمان گواهی بر ازاله بکارت گرفته و سپس دادخواست اجازه ازدواج وتعیین مردی که میخواهید با او ازدواج کنید را تقدیم دادگاه کنید

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

اقرار دختر در دفترخانه و گواهی متخصص مبنی بر عدم بکارت برای انجام عقد کافی بوده و نیازی به اذن پدر و تجویز دادگاه نمیباشد .

عبدالصمد محمدی مقدم

عبدالصمد محمدی مقدم

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۷(۳۵۲ نظر)

اگر ازاله بکارت صورت گرفته باشد اذن پدر ساقط است هرچند ازاله از طریق نامشروع باشد گواهی پزشکی قانونی و اقرار زن این امر را محرز می کند.

نمایش ۴ پاسخ دیگر وکلا
سیدمجید میرمعاف

سیدمجید میرمعاف

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

باسلام، تاییدیه پزشک متخصص کفایت میکند و میازی به ارایه دادخواست به دادگاه نمیباشد

رفعت بشارتی

رفعت بشارتی

کارشناس حقوقی

شما به پزشک زنان مراجعه وگواهی بر ازاله بکارت دریافت نمایید و سپس دادخواست اجازه ی ازدواج را به دادگاه تقدیم نمایید.

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود از پزشک معتمد گواهی عدم بکارت دریافت دارید

گل نوش ملکی

گل نوش ملکی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۶۵ نظر)

به متخصص زنان مراجعه و گواهی اخذ کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید