چگونه هم درخواست تامین خواسته دهم و هم حکم جلب طرف را بگیرم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

سلام
بنده چکی دست کسی داشتم که بعد از برگه زدن و شکایت درخواست تامین خواسته داد و ماشین بنده توقیف شد، با دوندگی زیاد توانستم از لحاظ فیزیکی آزادش کنم ولی هنوز از لحاظ انتقال سند توقیف است، در این حال حکم جلب مرا بعد از رای دادگاه گرفتن.
با این توضیحات آیا میشه هم تامین خواسته زده بشه و هم حکم جلب مرا بگیرن؟
دو تا همزمان قابل اجراست؟
اگر قانونی است که هیچ، ولی اگر مطابق قانون نیست چطور میتوانم اعتراض کنم؟
ممنون

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت معرفی یا توقیف مال، اصولا جلب صادر نمی‌شود، مگر اینکه مال توقیف‌شده برای وصول در دسترس نباشد، ارزش آن کمتر از مبلغ طلب باشد یا بدهی هنوز پرداخت نشده باشد. برای لغو جلب باید به شعبه اجرای احکام مراجعه کرده و توقیف بودن سند خودرو را اعلام کنید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان صدور همزمان توقیف مال و جلب بدهکار

اگر مالی از شما توقیف شده باشد، اصولا نباید حکم جلب صادر شود مگر آنکه ارزش مال توقیف‌شده از طلب کمتر باشد یا مال برای وصول طلب در دسترس نباشد. با توجه به اینکه خودرو از لحاظ فیزیکی ترخیص شده یا ممکن است ارزش آن مازاد طلب را پوشش ندهد، طلبکار توانسته جلب بگیرد. برای رسیدگی به این وضعیت، باید به شعبه اجرای احکام صادرکننده دستور مراجعه کنید. در صورتی که جلب بابت مازاد طلب نباشد و مال معرفی‌شده کفایت کند، می‌توانید تقاضای ابطال جلب را ثبت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

بایستی به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید و اعلام کنید که خواهان مال از شما توقیف کرده است و جلب شما اگر بدلیل مازاد طلب صادر نشده باشد باطل میشود

آناهیتا احمدی

آناهیتا احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۸۱ نظر)

در صورتی که مالی از شما توقیف شده باشد امکان صدور حکم جلب وجود ندارد بنابراین برای پیگیری این امر به شعبه اجرای احکام صادرکننده حکم جلب مراجعه نموده و پیگیری نمایید.

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام

احتمالا با توجه به آزاد شدن فیزیکی خودرو و اینکه جهت وصول طلب در دسترس نبوده حکم جلب شما صادر شده است.

حامد رستمی

حامد رستمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام آقای شکر اللهی
حتما خودرد را کارشناسی کرده و برای مبلغ مازاد طلب خویش حکم توقیف شما را گرفته است.

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
محمد تقی فتحی

محمد تقی فتحی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

مالی که توقیف شده هنوز پرداخت نشده بنابراین میتوانند جلب هم کنند. البته بعد از رای دادگاه.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید