چگونه حضانت فرزندان را بگیرم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام
من به خاطر بیکاری و شرایط نامساعد روحی همسرم میخوام ازش جدا بشم. ایشون حاضر به پرداخت مهریه و جدایی نیستند. و دارند منزل و انتقال میدن به شخص ثالث تا چیزی به نامشون نباشه برای پرداخت مهریه. ضمنا از نظر مشاور بچه ها ایشون حال مساعدی ندارند و بودن بچه ها نزد ایشون مشکلات روحی زیادی به دنبال داره.
چطوری میتونم حضانت بچه ها رو بگیرم؟
و اگه من الان قبل از هر کاری یه خونه رهن کنم تا زمانهایی که بچه ها میان پیشم راحت باشن موردی نداره؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

حضانت فرزندان تا پایان هفت‌سالگی با مادر است و پس از آن با پدر، اما در صورت عدم صلاحیت پدر یا تایید کارشناس و رعایت مصلحت طفل، حضانت به مادر واگذار می‌شود. همچنین رهن خانه مانعی ندارد و برای جلوگیری از انتقال منزل بابت مهریه می‌توان تامین خواسته گرفت.

این یک قاعده کلی بر اساس سن طفل است، اما وضعیت سلامت روحی پدر و تایید کارشناس می‌تواند روند حضانت فرزندان شما را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شرایط گرفتن حضانت و اقدام برای مهریه

حضانت فرزندان قانونا تا هفت‌سالگی با مادر و پس از آن تا زمان بلوغ با پدر است، مگر اینکه عدم صلاحیت پدر در دادگاه محرز شود. چنانچه کارشناس شرایط نامساعد روحی پدر را تایید کند، دادگاه با در نظر گرفتن مصلحت طفل حضانت را به شما می‌دهد. رهن منزل مستقل پیش از شروع اقدامات قانونی مشکلی برای شما ایجاد نمی‌کند. ضمنا برای جلوگیری از انتقال خانه و فرار از دین، می‌توانید درخواست تامین خواسته مهریه ثبت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمد رضا هاشمی

محمد رضا هاشمی

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

با سلام
۱- سن وجنسیت فرزندانتان را مشخص بفرمایید
۲- خیر مشکلی ندارد
۳- میتوانید با کمک وکیل حضانت انها را قبول کنید
۴- برای مهریه تامین خواسته بگیرید تا منزل منتقل نشود
۵- اگر کارشناس تایید کنند بله حضانت با شماست

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام

حضانت بجه ها تا ۷ سالگی با مادر است و بعد از آن با پدر است مگر صلاحیت حضانت پدر در دادگاه تایید نشود

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود حضانت تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید