همون تبصره فضولی که اولین نفر مالک اجازه بده بقیه معاملات بعد آن درست می شود یا این مورد مثل مال فضولی نیست؟
سلام
قاطعانه فروش مال غیر صورت گرفته و نه فضولی ببخشید فرمودین (فروش مال غیر هم اگر الان مالک اجازه دهد پشت همان قولنامه قدیمی نافذ می شود )
....
سوال مثلا ۶ سال گذشته و تو این مدت چند دست این معامله قولنامه شده هنوز مالک تاییدی نداده بوده . با این که فروش مال غیر صورت گرفته و نه فضولی
چون فروش مال غیر بود و الان مالک اول اجازه داده و چند سال میگذره آیا معاملات بعدی که این وسط صورت گرفته قبل از تنفیذ مالک با اجازه الان مالک درسته میشه
جمعبندی پاسخ وکلا
فروش مال غیر در صورت رضایت مالک، همان اثر معامله فضولی را دارد و با تنفیذ مالک، معامله مورد تأیید و تمام معاملات بعد از آن صحیح میشوند.
این قاعده کلی است و وضعیت نهایی به این بستگی دارد که مالک دقیقاً کدام معامله از این زنجیره را اجازه داده باشد.