نحوه اخذ سند واحد مسکن مهر با فوت مالک امتیاز و اجاره‌نامه

پرسیده شده ۲ سال پیش۱۸ پاسخ ثبت شده

برای گرفتن سند یک واحد آپارتمانی مسکن مهر که امتیاز و اجاره‌نامه به اسم خانمی می‌باشد که در سال ۹۷ فوت کرده، اکنون ورثه همکاری نمی‌کنند و واحد مذکور سند رسمی ندارد و اینکه موکل از دست دوم خریداری کرده در سال ۹۳. اکنون خواندگان و عنوان خواسته باید چه باشد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. با سپاس.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

باید دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی یا واگذاری امتیاز را علیه ورثه و در صورت نیاز ایادی قبلی و شرکت مربوطه مطرح کنید.

با این حال، نتیجه پرونده شما به شرایط قرارداد اولیه مسکن مهر و نحوه واگذاری آن بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

الزام ورثه به انتقال سند مسکن مهر

برای پیگیری این موضوع باید دعوای اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی یا انتقال امتیاز را به طرفیت تمام ورثه متوفی مطرح نمایید. چنانچه انتقال رسمی میان ایادی قبلی صورت نگرفته باشد، باید سایر فروشندگان قبلی و شرکت طرف قرارداد نیز طرف دعوا قرار گیرند. همچنین لازم است پیش از طرح دعوا به عنوان ذی‌نفع برای دریافت گواهی حصر وراثت متوفی اقدام کنید. مفاد قرارداد اولیه مسکن مهر نیز باید بررسی شود تا منعی برای واگذاری امتیاز وجود نداشته باشد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۸ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه مطرح نمایید. لازم است به عنوان ذی نفع، گواهی حصر وراثت متوفی را پیش از طرح دعوا اخذ کنید.

تهمینه جعفری زرمهری

تهمینه جعفری زرمهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۱۸ نظر)

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت ورثه مطرح کنید

رضا گلریز

رضا گلریز

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۸۲۲ نظر)

سلام حسب مورد دادخواست اثبات وقوع بیع و مالکیت متصور است

سمیرا ارزانی

سمیرا ارزانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲ نظر)

با سلام
به نطر دعوای اثبات بیع و اثبات مالکیت به طرفیت ورثه مطرح کنید

نمایش ۱۴ پاسخ دیگر وکلا
شیما کاتبی

شیما کاتبی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۱۰ نظر)

با سلام، اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه مطرح نمائید.

مژگان موفقی

مژگان موفقیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۵۲۳ نظر)

سلام در واقع صاخب امتیاز کسی هستش که قرارداد با شرکت بسته و بعدا چند دست چرخیده طرح دعواتون بر علیه کل خواندگان و شرکت و ظاهرا خواسته‌اش (الزام به) انتقال و واگذاری امتیاز مسکن مهر و در مورد شما مضاف بر خواستهای احتمالی دیگر منتها من یه رای دیدم که دادگاه بدوی به نفع خواهان حکم داده بود تجدید نظر این رای رو شکوند با این استدلال که بر اساس ضوابط حاکم بر مسکن مهر و شرایط شرکت با خریدار اول خریدار حق واگذاری نداشته و مضافا باید اول واحدها مشخص گردد به نظر باید به مفاد قرارداد اولیه بین شرکت و خریدار اول و قراردادهای بعدی مراجعه فرمایید به هر حال من شماره رای را براتون می گذارم در سامانه ملی آراء سرچ کنید آراء براتون میاد چون آراء طولانی است در اینجا نمیتونم براتون بگذارم البته رای مال سال ۹۵ است به رویه قضایی جدید هم باید مراجعه کرد قسمتی از استدلال شعبه ۵۹ دادگاه تجدیدنظر را براتون کپی پیست می کنم : "با توجه به اینکه واگذاری مسکن مهر بنا به وضع اقتصادی و شرایط ویژه متقاضی صورت می گیرد و اصول و ضوابط حاکم بر آن از جمله شرایط فی مابین واگذار کننده امتیاز مسکن مهر به تجدیدنظرخوانده با شرکت تجدیدنظرخواه دلالت بر ممنوعیت انتقال امتیاز مزبور دارد ولیکن به رغم شرایط مزبور حداقل ضرورت استحضار شرکت تجدیدنظرخواه از جریان انتقال و تنفیذ آن بین دارنده امتیاز و تجدیدنظرخوانده قرارداد واگذاری منتفع شده که باالطبع تعهدی بر شرکت تجدیدنظرخواه تحمیل نمی سازد از سویی واگذاری واحد مسکن مهر مستلزم تصفیه حساب بین شرکت تجدیدنظرخواه و طرف قرارداد با وی بوده وانگهی نیاز به تکمیل پروژه و تعیین واحد مشخص از مجموعه مسکن مهر و امکان عملی انتقال دارد که در مانحن فیه این شرایط حاصل نشده است بنابراین دادگاه ... با نقض حکم تجدیدنظرخواسته قرار رد دعوای اولیه تجدیدنظرخوانده را صادر می نماید رای صادره قطعی است."

تاریخ دادنامه قطعی

۱۳۹۵/۰۱/۱۷

میثم احمدی

میثم احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۵٫۰(۶٬۲۳۵ نظر)

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی اثبات بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید.

حمید رضا حاجتی

حمید رضا حاجتی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱۲ نظر)

سلام دوست گرامی
با توجه به سوال مربوطه اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه مطرح کنید
اگر سوالی بود در خدمتم

مینا امیری ثانی

مینا امیری ثانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۵۴ نظر)

سلام
طرح دعوی اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی علیه ورثه اقدام کنید

فرزانه ادیبی

فرزانه ادیبی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۰(۱ نظر)

با سلام و عرض ادب.
با توجه به اطلاعاتی که دادید. دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه و مالک یا مالکین قبلی در صورتی که پروسه تنظیم سند رسمی در خصوص آنها رخ نداده باشد. البته برای پاسخ دقیق تر عناوین خواسته لازم است مدارک رویت و بررسی شود.

فرشته نظری گراوند

فرشته نظری گراوند

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام
به خواسته‌ی اثبات وقوع بیع و سپس الزام به تنظیم سند رسمی باید باشد

نسترن کنعانی هرندی

نسترن کنعانی هرندی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام . دعوای الزام وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح کنید .

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام

میتوانید نسبت به طرح دعوای الزام به تنظیم سند و و اثبات بیع اقدام کنید

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
اثبات وقوع بیع
الزام به تنظیم سند رسمی

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴ نظر)

توصیه می کنم حتما با وکیل مشورت کنید تا دادخواست دقیق مطرح بشه

مریم مزرعه فرد

مریم مزرعه فرد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴ نظر)

سلام میتوانید دعوی الزام به تنظیم سند و اثبات وقوع بیع را مطرح نمایید

محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند انتقال مسکن مهر مطرح نمایید

محمد اکبری

محمد اکبری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۵۸ نظر)

عرض سلام و احترام،دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمائید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید