نامه به بیمه از شورای حل اختلاف بابت خسارت تصادف

پرسیده شده ۲ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

در تصادف منجر به جرح دیگران، خودروی من که در کنار خیابان پارک بوده نیز آسیب دیده و به دلیل اختلاف آنان در سهم مقصر(۵۰ درصد هر کدام را مقصر دانسته) و عدم قبول کروکی توسط مجروح، الان حدود ۱ ماه است که بلاتکلیف مانده‌ام و شورای حل اختلاف، نامه به بیمه برای برآورد و پرداخت هزینه خسارت من را نمی‌دهد. چکار کنم؟ ممنون.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای دریافت خسارت از بیمه باید تا زمان تعیین تکلیف قطعی کروکی و مشخص شدن مقصر حادثه صبر کنید. همچنین می‌توانید از شورای حل اختلاف تقاضای ارجاع موضوع به کارشناس رسمی دادگستری در تصادفات را مطرح کنید.

این روال معمول است، اما بسته به اینکه نسبت به کروکی اولیه رسماً اعتراضی ثبت شده باشد یا خیر، مسیر پرونده شما متفاوت خواهد بود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

دریافت خسارت نیازمند قطعیت مقصر حادثه است

تا زمانی که نظر کارشناس راهنمایی و رانندگی و کروکی تصادف قطعی نشود، امکان دریافت معرفی‌نامه بیمه وجود ندارد و باید صبر کنید. با توجه به اختلاف طرفین در میزان قصور و عدم قبول کروکی، مقصر نهایی باید کاملاً احراز شود. برای سرعت بخشیدن به روند، می‌توانید از شعبه شورای حل اختلاف تقاضا کنید که موضوع جهت تشخیص دقیق مقصر و درصد قصور به کارشناس رسمی دادگستری در امور تصادفات ارجاع شود. پس از قطعیت نظر کارشناسی، می‌توانید خسارت خود را از بیمه مقصر مطالبه کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهشید پیروی

مهشید پیروی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵(۶ نظر)

باسلام؛
می توایند به منظور تشخیص مقصر و درصد قصور هر کدام از طرفین از شعبه شورای حل اختلاف درخواست تعیین کارشناس رسمی دادگستری در امور تصادفات نمایید.

زهرا نیک زاد

زهرا نیک زاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۳۵۲ نظر)

باسلام میبایست تاقطعیت نظرکارسناس راهنمایی ورانندگی وقطعیت کروکی صبرکردتامشخص شودچه کسی مقصربوده سپس به بیمه مقصرمراجعه کنید

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
جهت اقدام به مطالبه خسارت از بیمه، بایستی تا تعیین قطعی مقصر منتظر ماند.

میثم احمدی

میثم احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۵٫۰(۶٬۲۳۵ نظر)

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که باید مقصر قطعی احراز شود.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
مسعود حسینی

مسعود حسینی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

درود

تاتعیین تکلیف قطعی صبر کنید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام و عرض ادب ، تا تعیین قطعی مقصر صبر کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید