می‌توانم برای دریافت اجاره‌بهای این ۷سال و خالی کردن پارکینگمان شکایت کنم؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

۷سال پیش یک واحد نوساز خریداری کردیم که حدود و شماره‌ی قطعه‌ی پارکینگ در سند ذکر شده و اختصاصی می‌باشد. ۵واحد هستیم که درب پارکینگ ۳واحد باهم مشترک بوده و برای پارکینگ ما و یکی از واحدها هم یک درب مشترک دیگر وجود دارد. جهت پارکینگ آن ۳واحد عمود بر جهت پارکینگ ما و واحد دیگر می‌باشد. ما از ابتدا ماشین نداشتیم و ۲تا از آن واحدها با هماهنگی واحدی که درب پارکینگش با ما مشترک است جای پارکینگشان را تغییر داده‌‌اند و باهم طوری پارک می‌کنند که نصف جلوی اتومبیل هر سه در پارکینگ ما قرار می‌گیرد و نصف عقب اتومبیلشان در پارکینگ آن واحدی که درب مشترک با ما دارد. در واقع مکان پارکینگ‌ها را طوری تغییرداده‌اند که همگی از درب ۳واحد دیگر استفاده کنند که هم برایشان راحتتر است و هم اتومبیلشان را باران و آفتاب نمی‌زند. با این شیوه‌ی پارک درب راه‌پله هم به سختی باز و بسته می‌‌شود، ما که طبقه‌ی اول هستیم از راه‌پله استفاده می‌کنیم و ترددمان دچار مشکل می‌شود، هر موقع هم مهمان داریم در استفاده از پارکینگ مشکل داریم. هر بار هم اعتراض می‌کنیم توجهی نمی‌کنند و می‌گویند شما هم همیشه از آسانسور استفاده کنید و توافق اکثریت است. مطمئنم که اگر تهدید به اجاره گرفتن شوند اتومبیلشان را به پارکینگ خودشان منتقل خواهند کرد. آیا می‌توانم برای دریافت اجاره‌بهای این ۷سال و خالی کردن پارکینگمان شکایت کنم یا اینکه اجاره‌ای تعلق نمی‌گیرد؟ ضمنا می‌خواهم بدانم بابت سخت نمودن تردد از راه‌پله (درب راه‌پله به اندازه‌ی ۲۰سانتی‌متر باز شده و به اتومبیل همسایه می‌خورد که باید به سختی از کنار اتومبیل همسایه رد شد و وارد راه‌پله شد) هم می‌توان شکایت کرد یا خیر؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت استفاده از پارکینگ اختصاصی شما بدون اجازه، امکان مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف وجود دارد. همچنین می‌توانید ابتدا با گرفتن تامین دلیل، بابت ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید.

امکان مطالبه اجرت‌المثل برای تمام این سال‌ها به شرایط اثبات عدم رضایت شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان مطالبه اجرت‌المثل و رفع مزاحمت پارکینگ

اگر دیگر مالکان بدون اجازه و رضایت شما از پارکینگ اختصاصی‌تان استفاده کرده باشند، قانونا حق مطالبه اجرت‌المثل این مدت را دارید. گام نخست برای پیگیری، ثبت درخواست تامین دلیل است تا نحوه پارک خودروها و مسدود شدن راه تردد صورت‌جلسه شود. پس از ثبت وضعیت موجود، می‌توانید علاوه بر مطالبه وجه، بابت ممانعت از حق و ایجاد مزاحمت در استفاده از مشاعات نیز شکایت خود را مطرح کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام در صورت استفاده از پارکینگ شما بدون اذن امکان مطالبه اجرت المثل دارید و با تامین دلیل می توانید بابت ایجاد مزاحمت و ممانعت در استفاده از ساختمان شکایت نمایید

ابوالفضل جهان بخش

ابوالفضل جهان بخش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱٬۲۴۸ نظر)

بادرودوسلام تامین دلیل نمایید.

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
نسبت به تامین دلیل اقدام کنید

محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

باسلام ابتداء نسبت به تامین دلیل اقدام کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید