مجاز به شکستن قفل هستم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

مالک واحدی از اپارتمان ۴ واحدی هستم دستگاهی در حیاط دارم که متاسفانه یکی از ساکنین که مدیر ساختمان هم نیست دسترسی بنده به حیاط را محدود ساخته ( با قفل کردن ) . من مجاز به بریدن قفل هستم ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

دسترسی به حیاط و مشاعات حق همه ساکنین است و کسی نمی‌تواند شما را محدود کند، اما به جای بریدن قفل، توصیه شده با پلیس تماس بگیرید تا صورت‌جلسه شود و سپس شکایت ممانعت از حق مطرح کنید.

این یک قاعده کلی برای مشاعات است، اما اقدام خودسرانه برای بریدن قفل می‌تواند برای وضعیت شکایت شما تبعات متفاوتی ایجاد کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت قانونی به‌جای شکستن قفل حیاط مشاع

حیاط جزو مشاعات ساختمان است و تمامی ساکنان حق دسترسی به آن را دارند. هیچ‌یک از اهالی ساختمان، حتی مدیر، اجازه ندارد مانع دسترسی شما به وسایلتان در حیاط شود. به جای بریدن قفل، توصیه وکلای این صفحه تماس با پلیس ۱۱۰ است تا موضوع را صورت‌جلسه کنند. پس از ثبت گزارش پلیس، می‌توانید علیه شخص مذکور شکایت ممانعت از حق ثبت و پیگیری نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ام البنین تنکابنی رضایی

ام البنین تنکابنی رضایی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۵۷ نظر)

با سلام. توصیه می‌شود با پلیس۱۱۰تماس بگیرید و مورد را صورت جلسه کنند و بعد شکایت ممانعت از حق علیه شخص مذکور مطرح کنید.

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام
حق دسترسی به مشاعات ساختمان برای همه ساکنین است.

امید داوری

امید داوری

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۳۹۱ نظر)

در قسمت مشاع ملک کسی حق ندارد دیگری را محدود کند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید