عدم تنظیم قرارداد توسط موجر موجب دستور تخلیه میشود؟

پرسیده شده ۸ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

مدت چهار سال است مغازه ای اجاره کردم.اتمام قرار داد مرداد ماه بوده.موجر پانزده درصد کرایه را افزایش داده و پنج ماه دریافت کرده است.اما از تمدید قرار داد امتناع کرده و حال می گوید مغازه را فروخته است .درخواست تخلیه کرده .بنده جایی برای کسب ندارم.تکلیف چیست؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با به پایان رسیدن مدت قرارداد اجاره، حتی در صورت افزایش اجاره‌بها یا دریافت آن توسط موجر، شما ملزم به تخلیه ملک هستید.

این یک قاعده کلی است، اما شرایط توافقات پس از پایان مدت و نحوه دریافت مبالغ می‌تواند وضعیت تخلیه را در هر پرونده تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

الزام به تخلیه پس از پایان مدت قرارداد

وکلا اتفاق‌نظر دارند که به دلیل پایان یافتن مهلت قرارداد اجاره، مستاجر در هر حال ملزم به تخلیه ملک است. پرداخت یا افزایش اجاره‌بها در ماه‌های پس از اتمام قرارداد و حتی فروش ملک، مانع از حق مالک برای درخواست تخلیه نخواهد بود. بنابراین نداشتن محل کسب جدید از نظر قانونی مانعی برای صدور دستور یا حکم تخلیه ایجاد نمی‌کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

در هر حال به دلیل اتمام مهلت قرارداد اجاره شما ملزم به تخلیه میباشید.

ویدا سماوات

ویدا سماوات

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷۵ نظر)

به دلیل اتمام مهلت قرارداد اجاره شما ملزم به تخلیه میباشید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید