شرایط طلاق خلع چیست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام من و زنم چهار ماه پیش طلاق خلع نوبت اول گرفتیم الان یک ماه از عدش گذشته به دفترخانه صیغه طلاق خوندن مراجعه کردند گفتند زنت رجوع نکرده ولی من میترسم زنم به یک شکلی بهم کلک زده باشه آیا امکان کلک زدن در این حالت وجود داره؟ مثلا بدون خبر به من از طریق دفتر اسناد رسمی یا دادگاه رجوع کرده باشه یا هر کلک دیگه ای ؟؟ خیلی نگرانم چون وکیل پایه یک دادگستری داشت میترسم کلک زده باشه.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

رجوع زن به مابذل در طلاق خلع فقط در زمان عده امکان‌پذیر است و پس از پایان عده این کار ممکن نیست. همچنین در صورت رجوع، این موضوع باید به اطلاع شما برسد.

این قاعده کلی است، اما وضعیت پرونده شما به زمان دقیق پایان عده و ابلاغ احتمالی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان رجوع بعد از پایان عده وجود ندارد

زوجه فقط در زمانی که مدت عده باقی مانده باشد امکان رجوع دارد و پس از گذشتن مدت عده، چنین امکانی وجود ندارد. همچنین اگر زوجه به فدیه رجوع کند، این موضوع حتماً باید به اطلاع شما برسد. وقتی دفترخانه اعلام کرده که رجوعی ثبت نشده و عده هم تمام شده است، امکان اقدام پنهانی بدون اطلاع شما وجود ندارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
طیبه خزائی بهار

طیبه خزائی بهار

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

اگر رجوع نماید باید بشما اطلاع بدهد

ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
زوجه زمانی میتواند رجوع نماید که مدت عده نگذشته باشد و صیغه طلاق جاری نشده باشد
بعد از اجرای صیغه طلاق این امر ممکن نیست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید