"رای صادره بنابر فوق حضوری میباشد" یعنی چی؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

ببخشید این متن یعنی چی
رای صادره بنابر فوق حضوری میباشد
آخر رای نوشته شده

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

حضوری بودن رأی یعنی شما یا وکیلتان در جلسه دادگاه شرکت داشته‌اید، لایحه دفاعیه فرستاده‌اید، یا ابلاغیه وقت رسیدگی به صورت واقعی به دست شما رسیده و دادگاه اطلاع شما از پرونده را احراز کرده است.

حضوری تلقی شدن رأی یک قاعده است، اما چگونگی ابلاغ و اقدامات شما در جریان دادرسی وضعیت دقیق آن را مشخص می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مفهوم حضوری بودن رأی دادگاه

عبارت حضوری بودن رأی نشان می‌دهد که دادرسی با آگاهی شما انجام شده است. این وضعیت زمانی رخ می‌دهد که شما یا وکیلتان در جلسات رسیدگی حاضر شده و شفاهاً دفاع کرده باشید یا لایحه دفاعیه کتبی ارائه داده باشید. همچنین اگر در دادگاه شرکت نکرده باشید اما اخطاریه به صورت ابلاغ واقعی به دست شما رسیده باشد، رأی صادره همچنان حضوری محسوب می‌شود. در مرحله تجدیدنظر نیز صرف ارسال لایحه یا ابلاغ واقعی برای حضوری تلقی شدن دادنامه کافی است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سعید ستوده پارسا

سعید ستوده پارسا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

یعنی کتبی و یا شفاهی دفاع کرده باشید.
و اگر ابلاغ واقعی باشد و در جلسه شرکت نکنید نیز رای حضوری محسوب می شود.

مصطفی عباسی

مصطفی عباسیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴۵۴ نظر)

مبنای حضوری بودن رای حضور در جلسه دادرسی توسط خوانده و یا وکیل ایشان و یا ابلاغ واقعی وقت رسیدگی است.

متین عسکری

متین عسکری

کارشناس حقوقی

با سلام
به این معناست که رای پس از حضور شما رسیدگی و اصدار گردیده (توجه بفرمایید در مرحله تجدید نظر حضورا رایی صادر نمیشود و صرف ارسال لایحه و ابلاغ واقعی به شما به منزله ی دادرسی حضوری و متعاقبا اصدار رای حضوری می شود)
موید باشید

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

حضوری بودن رای صادره به این معناست که برای دادگاه ثابت گردیده که خوانده از جریان دادرسی اطلاع داشته است . این اطلاع میتواند از طریق ابلاغ واقعی اخطاریه یا ارائه لایحه ای توسط خوانده احراز شود .

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
سجاد فرهادی

سجاد فرهادی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰ نظر)

با سلام
مستفاد از مطلب مذکور؛ رای صادره ابلاغ واقعی تلقی گردیده است

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۸۸ نظر)

سلام.....یعنی کتبی و یا شفاهی دفاع کرده باشید.
و اگر ابلاغ واقعی باشد و در جلسه شرکت نکنید نیز رای حضوری محسوب می شود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید