در سایت تامین اجتماعی توسط کارفرما لحاظ نشده، من باید منتظر باشم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده

سلام علیکم
روز شما به خیر
من دو سوال داشتم
امروز که یازدهم اردیبهشت ماه است، هنوز سابقه ی بیمه ی اسفندماه ۱۳۹۸ من در سایت تامین اجتماعی توسط کارفرما لحاظ نشده، من باید منتظر باشم؟
دوما من شغلم نگهبان است ولی در سایت تامین اجتماعی، از اول اسفندماه، کارشناس ارشد مدیریت اجرایی ثبت شده، این مشکلی ایرادی چیزی دارد یا خیر؟
تشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

مهلت ارسال لیست بیمه به دلیل شیوع کرونا تمدید شده بود و تاخیر در ثبت سابقه می‌تواند به همین علت باشد. برای بررسی عواقب تغییر عنوان شغلی نیز باید مستقیما از شعبه تامین اجتماعی استعلام بگیرید.

این شرایط به دلیل تمدیدهای قانونی رخ داده اما تاثیر آن بر سوابق شما به تصمیم شعبه بیمه و نوع شغل بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

تاخیر در ثبت سابقه و پیامد تغییر عنوان شغل

با توجه به شیوع کرونا مهلت ارسال لیست بیمه توسط کارفرمایان تمدید شده بود و ممکن است تاخیر در ثبت سابقه اسفند به همین دلیل باشد. با این حال برای اطلاع دقیق از زمان اتمام مهلت تسلیم لیست باید اقدام کنید. همچنین در مورد عواقب ثبت عنوان شغلی متفاوت با شغل واقعی، لازم است موضوع را از اداره تامین اجتماعی مربوطه جویا شوید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

- با توجه به شیوع بیماری کرونا ، مهلت ارسال لیست بیمه کارگاهها مدتی تمدید شده است .
- در خصوص عواقب تغییر عنوان شغلی و زمان اتمام مهلت تسلیم لیست بیمه ، بهتر است از اداره تامین اجتماعی مربوطه موضوع را جویا شوید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید