تکلیف حق بیمه کارگر چه میشه؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۱۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام
پس از شکایت کارگر نزد اداره کار درخصوص الزام کارفرما به پرداخت حق بیمه مدت کارکرد و محکومیت کارفرما و قطعیت رای هیئت تشخیص، سازمان تامین اجتماعی از درج سوابق و الزام کارفرما جهت پرداخت حق بیمه مندرج در رای هیئت تشخیص بعلت عدم تائید موضوع در کمیته بررسی سوابق تامین اجتماعی و بعلت عدم ارائه مدارک و قرارداد از سوی کارگر خودداری می نماید. از سوی دیگر کارگر هم هیچگونه مدرک مستندی به غیر از رای هئیت تشخیص و گزارش بازرس اداره کار ندارد. سازمان تامین جتماعی با استناد به دادنامه شماره ۷۲۰ مورخ ۳/۳/۹۰ هیات عمومی دیوان عالی کشور از اجرای رای هیئت تشخیص اداره کار بدلیل عدم وجود اسناد کارگر خودداری میکند حال سئوال من اینه که تکلیف کارگر در این زمان چیه و حق بیمه کارگر چه میشه، کارگری که کارفرما به با حربه های مختلف از تحویل مدارک کاری به وی سرباز زده و تنها مرجع عدالتخواهی کارگر ادارات کار و آراء هیت تشخیص هست در این مواقع چکار باید بکنه تا حق بیمه ش نزد تامین اجتماعی وصول بشه؟
با تشکر از حوصله شما

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورتی که تأمین اجتماعی از اجرای رأی قطعی اداره کار خودداری کند، راهکار اصلی طرح شکایت علیه سازمان تأمین اجتماعی در دیوان عدالت اداری است.

این یک مسیر قانونی کلی است، اما نتیجه به مدارک موجود در پرونده اداره کار و مستندات شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت از تأمین اجتماعی در دیوان عدالت اداری

چنانچه سازمان تأمین اجتماعی از پذیرش و اجرای رأی قطعی هیئت تشخیص خودداری کند، کارگر می‌تواند علیه این سازمان در دیوان عدالت اداری طرح دعوا نماید. همچنین می‌توانید با استناد به گزارش بازرس اداره کار و استشهاد همکاران موضوع را ابتدا از طریق اداره کل تأمین اجتماعی استان پیگیری کنید. علاوه بر این، امکان الزام کارفرما به تحویل مدارک از طریق مراجع قضایی نیز مطرح است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ولی اله درویشوند

ولی اله درویشوند

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۳ نظر)

سلام . بارزس اداره کار حتما براساس شواهد وقرائن رابطه کارگر و کارفرما را گزارش داده است لذا با توجه به مدارک و استشهاد همکارانتان موضوع را با سازمان تامین اجتماعی پیگیری نمایید . به اداره کل استان سازمان تامین اجتماعی .ودر صورت عدم توجه به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید .

سعید طاهرزاده ریزی

سعید طاهرزاده ریزی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۵ نظر)

از طریق ارائه دادخواست به دادگاه میتوان وی را اجبار والزام به تحویل اسناد و مدارک مربوط به کیفیت و چگونگی کار شما نمود.

مصطفی نادریان

مصطفی نادریان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۵ نظر)

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به طرح دعوی علیه سازمان تامین اجتماعی کنید

مهرداد بوستانچی

مهرداد بوستانچی

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۱۰ نظر)

دادخواست خود را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

نمایش ۸ پاسخ دیگر وکلا
مریم دهقانی

مریم دهقانی

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۲۶ نظر)

سلام
شما می‌توانید علیه تامین اجتماعی شکایت مطرح کنید و از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
به طرفیت اداره تامین اجتماعی و از طریق دیوان عدالت اداری اقامه دعوی نمایید

رامین رضایی ابهری

رامین رضایی ابهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۸ نظر)

دادخواست خود را علیه اداره تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری ثبت کنید

محدثه زراعت

محدثه زراعت

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۱۰ نظر)

سلام و ادب شما میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری نمایید

مینا امیری ثانی

مینا امیری ثانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۵۴ نظر)

با‌درود
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری نمایید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام ،علیه تامین اجتماعی شکایت مطرح کنید و از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

فرشته نوری

فرشته نوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۴۱ نظر)

با سلام،از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید.

ویدا سماوات

ویدا سماوات

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷۵ نظر)

از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید.//

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید