تصمیم گرفتیم بنده به کسر مبلغ سند رضایت بدهم و ایشون علاوه بر آن، سهم خود را از جریمه مطالبه کنند؛ آیا صحیح است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام
من و خانمم یک ملکی را سال ۹۳ خریداری کردم که وکیل معتبر مالک قرار شد خرداد ۹۴ ملک را بنام ما سند بزند که متاسفانه ایشان در موعد مقرر در دفترخانهء مقرر حاضر نشدند و لذا ما هم گواهی عدم حضور گرفتیم.
ایشان تازه بعد از ۴ سال و اندی گفتند آماده سند زدن هستند ولی جریمه تاخیر نمی دهند و نهایت شاید مبلغ روز سند را از ما نگیرند! من راضی بودم ولی خانم بنده راضی نشدند و اصرار داشتند به واسطه رفتارها و اذیت هایی که در این چهار سال از ایشان دیدیم از جریمه تاخیر نمی گذرد بنده سعی داشتم ایشان را متقاعد به کوتاه آمدن کنم ولی حالا و بعد از گذشت یکسال از درخواست مالک ایشون از موضع خود کوتاه نمی آیند نهایتا تصمیم گرفتیم بنده به کسر مبلغ سند رضایت بدهم و ایشون علاوه بر آن، سهم خود را از جریمه مطالبه کنند میخواستم با توجه به موارد ذکر شده چه کارهایی باید ما باید برای احقاق حقمان انجام بدهیم و نهایتا حقوق طرفین قرارداد چگونه اعمال میشود؟
متشکرم

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
پوریا شیرخانی

پوریا شیرخانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام خریدار ملک حق دارد راجع به نحوه حل اختلاف تصمیم بگیرد و اختلافات خانوادگی در رابطه حقوقی شما و فروشنده ملک تاثیر گذار نیست اگر شما و خانمتان با یکدیگر ملک را در یک قولنامه یا مبایعه نامه خریداری کرده اید و میل به سازش با طرف مقابل ندارید از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید