برای انتقال سند به کجا باید مراجعه کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

با سلام ملکی که به صورت وکالت بلاعزل خریداری شده همراه با مبایعه نامه اما مالک فوت کرده حالا برای انتقال سند به کجا باید مراجعه کنم و مبایعه نامه رو به کجا نشون بدم محضر بایستی مبایعه نامه رو نشون بدم یا ثبت و اینکه نیازی هست وراث ایشون جایی مراجعه کنند و امضاء کنند

با تشکر فراوان

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با فوت فروشنده، وکالت بلاعزل باطل و بی‌اثر می‌شود و دیگر از طریق محضر به تنهایی کاری پیش نمی‌رود. در این شرایط انتقال سند فقط با حضور و امضای وراث در دفترخانه یا در صورت عدم همکاری آن‌ها، از طریق طرح دعوا علیه وراث در دادگاه امکان‌پذیر است.

این روال قانونی برای همه صادق است، اما شیوه اقدام شما بستگی مستقیمی به میزان همراهی وراث فروشنده دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اقدام برای سند ملکی که فروشنده‌اش فوت کرده

وکالت بلاعزل با فوت موکل به کلی باطل می‌شود و دیگر امکان استفاده از آن در محضر یا اداره ثبت وجود ندارد. در گام نخست باید مبایعه‌نامه را به وراث متوفی نشان دهید تا اگر حاضر به همکاری باشند، همگی در دفترخانه حاضر شوند و سند را به نام شما انتقال دهند. در صورتی که وراث از حضور در دفترخانه خودداری کنند، باید با در دست داشتن مبایعه‌نامه به دادگاه مراجعه کنید. در مرجع قضایی دادخواستی مبنی بر اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث متوفی مطرح خواهید کرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سحر دشتی داغیانی

سحر دشتی داغیانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵(۱۰ نظر)

با سلام
مخاطب گرامی؛ با فوت فروشنده (موکل) وکالت بلاعزل منفسخ می شود، بنابراین یا وراث ایشان می بایست با حضور در دفترخانه نسبت به انتقال سند مستقیما اقدام نمایند و یا در فرض عدم اقدام از سوی ایشان، شما می توانید به استناد مبایعه نامه عادی به طرفیت وراث دعوای اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی در دادگاه مطرح نمایید.

توتیا پرتوی آملی

توتیا پرتوی آملی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۳۹ نظر)

با سلام
وکالتنامه با فوت متوفی باطل شده.ولی به استناد مبایعه نامه میتوانید از وراث درخواست انتقال سند را مطرح کنید
و اگر وراث همکاری نکردند میتوانید به استناد مبایعه نامه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث متوفی مطرح کنید

رامین رضایی ابهری

رامین رضایی ابهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۸ نظر)

با توجه به باطل شدن وکالتنامه در صورت عدم همکاری وراث , علیه آنها دعوی الزام به تنظیم سند اقامه کمیدو

عنایت احمدی نورالدین وند

عنایت احمدی نورالدین وند

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱۰ نظر)

با فوت فروشنده وکالت نامه منفسخ میشود شما بایستی برعلیه وراث دادخواست تنظیم نمایید تا ملک را به نام شما انتقال دهند.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید