با توجه به قانون حمایت از خانواده آیا این کار درست است؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

باسلام،
فرزندم حضانتش با پدرش است و من فقط هفته ای دو رورز آخر هفته ها پنجشنبه و جمعه از دادگاه حکم ملاقات با فرزندم را دارم، حال با توجه به بیماری کرونا مدت یک ماه است من را از ملاقات با فرزندم خودداری کرده و با یک گواهی پزشک آن هم به کلانتری که فرزندم را تحویل میگیرم با توجه به قانون حمایت از خانواده آیا این کار درست است؟ باور کنید من هم مادر هستم و هیچ پشتوانه ای برای نگهداری فرزندم ندارم اگر کوچک ترین پشخوانه مالی داشتم هیچوقت حضانتش را به پدرش نمیدادم در اصل مجبور به اینکار شدم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با توجه به شیوع بیماری و خطر برای سلامت فرزند، عذر پدر موجه دانسته شده و او می‌تواند موقتاً مانع ملاقات شود. شما باید تا عادی شدن شرایط صبر کنید، مگر اینکه بتوانید برگه تایید سلامت ارائه دهید.

این نظر بر اساس شرایط همه‌گیری داده شده اما پذیرش قطعی این گواهی به نظر مرجع قضایی و شرایط دقیق سلامت بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ممانعت موقت از ملاقات به دلیل بیماری فرزند

با توجه به خطر بیماری برای سلامت فرزند، اقدام پدر موجه تلقی می‌شود و او می‌تواند موقتاً مانع ملاقات شود. در این وضعیت باید تا عادی شدن شرایط صبر کنید، مگر اینکه بتوانید برگه تایید سلامت دریافت و ارائه کنید. همچنین بعد از رفع بیماری می‌توانید برای ملاقات اقدام کرده و در صورت توافق، زمان‌های از دست رفته را جبران نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
الهام یاوری فر

الهام یاوری فر

کارشناس حقوقی

پشتوانه نداشتن و مسائل حاشیه در این سوال بی ربط است. و تنها میتوان پاسخ داد ک با توجه ب وجود بیماری و ویروس و وجود خطر بله میشود مانع شد.مگر اینکه برگه تایید سلامت دریافت کنید

ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
به دلیل شیوع این بیماری نه تنها شما بلکه هزاران نفر مشکل مثل شما را دارند و نمیتوان با جان فرزند بازی کرد لذا انشالله بعد از اتمام این بیماری میتوانید اقدام به ملاقات و نیز در صورت توافق با زوج میتوانید بخاطر چند مدتی که عاجز از دیدار طفل بوده اید فرصتی بیشتر برای ملاقات به شما بدهد.
و اینکه اگر حضانت فرزند با شما بود شوهرتان موظف به پرداخت نفقه فرزند دختر تا ازدواج و پسر تا رسیدن به سن خدمت سربازی بود .

عبدالصمد محمدی مقدم

عبدالصمد محمدی مقدم

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۷(۳۵۲ نظر)

عذر زوج که برای سلامتی خود و فرزند مشترک بوده موجه است پس باید تا عادی شدن شرایط کرونایی صبر کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید