امکان اعتراض به قیمت کارشناسی بعد از مزایده و انتقال ملک

پرسیده شده ۲ سال پیش۱۰ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام، تعدادی زمین ورثه‌ای که به شوهر من به ارث رسیده بود بعد از اینکه بین وراث توافق حاصل نشد به مزایده گذاشته شد. منتها چون خواهر شوهر من از شوهر بنده وکالت کاری داشت، خودش دنبال کارهای پرونده بود و از جایی که خودشان بدون اینکه همسرم خبر داشته باشد در مزایده شرکت کرده و شوهر ایشان تمام زمین‌ها را به قیمت سال قبل که کارشناس قیمت گذاری کرده بود با قیمت بسیار پایین در مزایده برداشتند، منتها شوهر من الان که خبردار شده زمین‌ها را با قیمت سال قبل شوهرخواهرش در مزایده برداشته اعتراض دارد، شوهر خواهرشوهرم الان همه زمین‌ها رو فروخته با ۴ برابر قیمت کارشناسی به شخص دیگری و فعلا تا امروز پولی از طرف دادگاه به حساب همسرم واریز نشده. همسر من می‌تواند با این وضعیت اعتراض به قیمت زمین‌ها کند و درخواست کارشناسی جدید را بدهد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

بیشتر وکلا معتقدند اگر تشریفات قانونی مزایده به شکل صحیح انجام شده باشد، اعتراض به قیمت پس از مزایده و فروش ملک بی‌فایده است. با این حال، چنانچه در فرآیند شکلی یا ماهوی برگزاری مزایده ایراد و تخلفی رخ داده باشد، امکان طرح دعوای ابطال مزایده وجود دارد.

اینکه بتوانید کاری انجام دهید یا خیر، کاملاً به رعایت شدن یا نشدن دقیق تشریفات قانونی در پرونده مزایده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان ابطال مزایده در صورت تخلف شکلی

اگر مزایده طبق مقررات و به صورت صحیح برگزار شده باشد، صرف اعتراض به قیمت کارشناسی پس از انجام مزایده و انتقال به غیر اثری ندارد و اقدامی متصور نیست. تنها در صورتی که در روند برگزاری، ابلاغ‌ها یا تشریفات شکلی و ماهوی مزایده تخلف و ایرادی وجود داشته باشد، می‌توان برای ابطال مزایده اقدام کرد. بنابراین لازم است پرونده اجرایی و نحوه انجام مزایده به دقت بررسی شود تا مشخص گردد خطایی در روند قانونی آن رخ داده است یا خیر.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
حسام خوشگواری

حسام خوشگواری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۲۴ نظر)

با سلام و احترام
روند مزایده باید مورد بررسی قرار بگیرد. درصورتیکه ایرادی به فرآیند مزایده از لحاظ شکلی و ماهوی وارد باشد؛ می توان مزایده را ابطال کرد.

علیرضا زرینه پور

علیرضا زرینه پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱ نظر)

بادرود
بل به نظریه کارشناسی میشه اعتراض کرد

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
چنانچه فرایند مزایده به نحو صحیح و قانونی به عمل آمده اقدام خاصی متصور نیست.

سمیرا ارزانی

سمیرا ارزانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲ نظر)

با سلام.چنانچه ایرادی به مزایده وارد نشود اقدامی متصور نیست

نمایش ۶ پاسخ دیگر وکلا
زهرا رحیمی لولویی

زهرا رحیمی لولوییهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۹۸ نظر)

سلام اگر مزایده به نحوه صحیح باشد نمیتوان اقدامی انجام داد.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلاام

حسب توضیحات در صورت رعایت مقررات مزایده به نظر امکان اعتراض موثری ندارید

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
به نظر نمی توان اقدامی انجام داد

الهام دامغانی ثانی

الهام دامغانی ثانیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۷۳ نظر)

با سلام
اگر مزایده به شکل صحیح انجام شده باشد اعتراض بی فایده است

محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

با سلام تشریفات انجام مزایده باید بررسی شود

محمد اکبری

محمد اکبری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۵۸ نظر)

عرض سلام و احترام،با برگزاری مزایده به نحو صحیح،اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید