از کارافتادگی رو از کارفرما چجوری باید دریافت کنیم؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام بنده یک ماه رفته بودم سر کار (کارفرما کارگرشو بیمه نکرده بود) و در حین کار از آسانسور سرکارم سقوط کردم و ۶ ماه دچار از کارافتادگی شدم پای راستم به اندازه ۴۰ سانت بریدگی داره و ۱۳ تا بخیه به فاصله یک سانت خورده به نحوی که استخوان پام معلوم بود و پاشنه پام خورد شده سه تا پین وصل کردن
الان شرکت بیمه آسانسور گفتن دیه من ۲۸ میلیون میشه ولی ۴۰ درصد مقصر خودتی ۶۰ درصد آسانسور و صابکار که کلا ۱۷ میلیون به بنده دیه پرداخت میکنن ( من هنوز مدرکی ندیدم که این راست یا دروغ فقط کارفرما به ما اطلاع داده ) ولی من هنوز دیه رو نگرفتم گفتن باید بریم محضر امضا کنیم بعد تعلق بگیره من چجوری میتونم اطمینان کنم و برم محضر که اعتراضی ندارم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای احقاق حق، جلوگیری از تضییع خسارت و دریافت مبالغ ناشی از حادثه کار، باید از طریق اداره کار محل شکایت و پیگیری کنید؛ همچنین برای دریافت مابقی دیه حتی در صورت مقصر بودن، امکان درخواست از صندوق وجود دارد.

این یک مسیر عمومی است و شرایط پرونده شما بسته به درصد تقصیر تعیین‌شده و مدارک بازرسی اداره کار تفاوت خواهد داشت.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم طرح شکایت در اداره کار پیش از هر توافقی

برای پیگیری خسارت و آسیب‌های ناشی از کار، نباید صرفا به ادعای کارفرما یا بیمه اکتفا کنید و لازم است به اداره کار محل مراجعه کرده و شکایت خود را مطرح نمایید. این اقدام مانع از تضییع حقوق قانونی شما در خصوص ازکارافتادگی و بیمه نبودن می‌شود. همچنین طبق نظر کارشناسان، حتی در صورتی که درصدی مقصر شناخته شوید، امکان درخواست الباقی دیه از طریق صندوق وجود خواهد داشت. پیش از دریافت نظرات رسمی مراجع قانونی و اداره کار، از دادن هرگونه تعهد یا رضایت‌نامه محضری خودداری کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سجاد فرهادی

سجاد فرهادی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰ نظر)

با سلام
برای اخذ الباقی دیه حتی در صورت مقصر بودن میتوان از صندوق درخواست دیه نمود

مصطفی نادریان

مصطفی نادریان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۵ نظر)

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، بهتر بود از طریق اداره کار شکایت کنید تا حقی از شما تضییع نشه

محدثه زراعت

محدثه زراعت

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۱۰ نظر)

سلام و ادب به اداره کار محل مراجعه کرده و شکایت خود را مطرح کنید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام ،از طریق اداره کار پیگیر باشید

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
ویدا سماوات

ویدا سماوات

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷۵ نظر)

سلام ،از طریق اداره کار پیگیر باشید///

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید