از من شکایت کردند که به بهانه ازدواج جلو آمده و توهین و فحاشی اشخاص عادی و مزاحمت بانوان در اماکن عمومی و تهدید به ضرر نفسانی و گوشی موبایلشون رو شکستم و تهدید به تخریب خودرو کردم راه چاره من چیست؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۱۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام و عرض ادب خدمت کارشناسان محترم
بنده از لحاظ مالی به شدت تحت فشار بودم و خانمی (از اقوام دوست برادرم) به بهانه راه اندازی کسب و کاری که ایشان در آن تخصص داشت شماره من را گرفته و مدتی در پی محل مناسبی جهت کار بودیم. پس از مدتی متوجه علاقه ایشان به خود شدم و به دلیل مسایل حقوقی شخصی (خطوط قرمز شرعی و قانونی) که اینجا قادر به ذکر نیستم از ایشان درخواست ازدواج کردم و جواب رد دادند، سپس به خاطر عدم انجام اعمال مجرمانه درخواست صیغه موقت نمودم (۳۸ سال سن و فاقد مشکل شرعی "اذن ولی" بودند) پس از انجام صیغه و دریافت مهریه (۶۱۰.۰۰۰ تومان وجه نقد) درخواست نفقه نمودند. هزینه همراهی و بیرون رفتن با خودروی ایشان و صرف غذا (حدود ۵ ماه ۱۲ میلیون تومان) نقدا پرداخت کردم. حالا پس از اینکه متوجه شدند بنده قصد ازدواج دایم نداشته و نیت خروج از کشور جهت کار را دارم (به همراه ایشان) از من شکایت کردند که به بهانه ازدواج جلو آمده و توهین و فحاشی اشخاص عادی و مزاحمت بانوان در اماکن عمومی و تهدید به ضرر نفسانی ( گفتن گوشی موبایلشون رو شکستم و تهدید به تخریب خودرو کردم) راه چاره من چیست؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

شاکی برای تمام اتهامات نظیر تهدید و توهین و تخریب باید دلیل و مدرک قانونی ارائه دهد. همچنین اثبات وقوع عقد موقت و نبود سوءنیت در وعده ازدواج مانع پیشرفت این شکایت‌ها می‌شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم اثبات ادعا توسط شاکی و اثبات صیغه

صرف ادعا جرم محسوب نمی‌شود و شاکی باید برای مواردی چون توهین، تهدید و شکستن گوشی دلیل و سند ارائه دهد. وعده ازدواج اگر بدون سوءاستفاده باشد تعهدی ایجاد نمی‌کند و در عقد موقت نیز نفقه تعلق نمی‌گیرد. بهترین راه دفاع شما در دادسرا رد ادعاهای بدون مدرک ایشان و تلاش برای اثبات رابطه زوجیت موقت است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
جعفر خاکسار

جعفر خاکسار

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۳۵ نظر)

قول ازدواج اگر بدون سو استفاده باشه ایحاد تعهد نمیکند برای سایر ادعاها باید سند ارایه دهد

فریدالدین اسماعیلی ایوانکی

فریدالدین اسماعیلی ایوانکی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۳۱۹ نظر)

با اثبات رابطه زوجیت ولو منقطع، بعید به نظر میرسد شکایت ایشان به نتیجه ای برسد؛ علی ای حال پیشنهاد میشود با وکیل در این خصوص مشورت کنید.

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

احتمال موفقیت نسبت به شکایتش دشوار است.
لیکن بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید.

زهره کشاورزی

زهره کشاورزیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۷۶ نظر)

با سلام در عقد موقت به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد و نیاز به بررسی بیشتر است

نمایش ۷ پاسخ دیگر وکلا
محمد عطاریان

محمد عطاریان

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۹۸ نظر)

با سلام
در صدد اثبات رابطه زوجیت (صیغه موقت) باشید. نگران نباشید اثبات این موضوع باید مستند به دلیل باشد.

محمدتقی صادقی

محمدتقی صادقی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹ نظر)

با درود..
در اینخصوص با وجود داشـتن رابطه زوجیت منقطع، بعیـد است که طرح شکایت ایشان به جایی برسـد..
در خصوص حتی دادن قول ازدواج نیز علقه زوجیت ایجاد ننـموده و اساسا بدون داشتن سوءنیت، هیچ تعـهدی نیز ایجاد نمی نمایدـ.

رضا رستمی

رضا رستمی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۲٬۱۰۵ نظر)

باید برای گفته هاشون مدارک کافی داشته باشن

امیر ابوعلی

امیر ابوعلی

کارشناس حقوقی

درود
صرف ادعای واهی بدون اثبات و ادله نمتواند عنوان مجرمانه به شما نسبت دهد در روز رسیدگی با رد ادعای ایشان از خودتون دفاع نمایید

حمزه مرادی نژاد

حمزه مرادی نژاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۳۴۷ نظر)

درصورت نداشتن ادله اثباتی تبرئه می شوید

فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
زوجه باید جرایم منتسب به شما را ثابت کند.

ابوالفضل جهان بخش

ابوالفضل جهان بخش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱٬۲۴۸ نظر)

با سلام اگر مدرکی دال بر ازدواج با وی را ارائه نمایید بعید است شکایت وی به نتیجه خاصی برسد البته برای بررسی بیشتر با یک وکیل مشورت نمایید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید