آیا میتونن من و برادرمو بازداشت کنند؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۷ پاسخ ثبت شده

سلام
من برادر زنم از من و بردارم شکایت کرد که تهدید تلفنی و پیامکی کردیم و از کلانتری دعونتنامه فرستادن و من و بردارم نکردیم چون داریم طلاق میگیرم و زنم پرونده رابطه نامشروع داره.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

به دلیل شکایت تهدید، کلانتری حق بازداشت شما را ندارد و در دادسرا نیز معمولا با معرفی کفیل آزاد می‌شوید. با این حال حضور در مراجع قضایی الزامی است و عدم حضور می‌تواند منجر به صدور حکم جلب شود.

این یک روند عمومی است، اما وضعیت پرونده به مدارک شاکی مثل پیامک‌ها و نوع قرار صادره در دادسرا بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

احتمال بازداشت در شکایت تهدید تلفنی

کلانتری حق بازداشت شما و برادرتان را بابت شکایت تهدید ندارد. در مرحله دادسرا نیز اصولا قرار کفالت صادر می‌شود و با معرفی ضامن یا کفیل آزاد خواهید ماند. حتما در زمان مقرر برای بازجویی مراجعه کنید زیرا عدم حضور می‌تواند به صدور حکم جلب منجر شود. بهتر است هنگام مراجعه، فردی دارای پروانه کسب به عنوان ضامن همراه داشته باشید تا در صورت صدور قرار کفالت مشکلی پیش نیاید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۷ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
برای اثبات ادعای خود بایستی پیامک ارسالی یا نوشته و یا شاهدی به دادگاه ارایه نماید و نیز شما بایستی برای بازجویی به کلانتری و یا دادسرا مراجعه نمایید زیرا در غیر اینصورت بی توجهی به حکم قانون شماره میشود و حکم جلب شما را صادر و به محکمه ارجاع خواهید شد پس بهتر است در صورت مراجعه یک پروانه کسب( بهمراه صاحب مجوز )نیز بهمراه خود جهت ضمانت ببرید .

توحید جلایری نیا

توحید جلایری نیا

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

شما بازداشت نمی شود اما به زودی برای شما ابلاغیه دادگاه با مضمون حضور در جلسه رسیدگی مرحله دادسرا خواهدد آمد که حتما باید حضور پیدا کنید زیرا عدم حضور جلب است - پیشنهاد می شود حتما در این خصوص از خدمات وکیل دادگستری بهره بببرید

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

با توجه به موضوع شکایت امکان بازداشت شما از سوی کلانتری وجود نداشته و در دادسرا نیز احتمالا قرار کفالت صادر و با معرفی کفیل آزاد خواهید شد .

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود اصولا خیر حق بازداشت را ندارند

نمایش ۳ پاسخ دیگر وکلا
آسیه فتاحی امیردهی

آسیه فتاحی امیردهی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲٬۸۲۹ نظر)

خیر امکان بازداشت وجود ندارد

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام .....خیر امکان بازداشت وجود ندارد

ویدا سماوات

ویدا سماوات

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷۵ نظر)

خیر امکان بازداشت وجود ندارد//

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید