آیا می تواند ملک را به قیمت واقعی و یا خیلی ارزان بفروشد و به برادر چیزی نرسد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام. ممنون از سایت خوبتون.
اگر دو تا ورثه خواهر برادر داشته باشیم و برادر در خارج باشد و با خواهر قهر باشد و خواهر برود گواهی انحصار وراثت بگیرد می تواند ملک را به قیمت واقعی و یا خیلی ارزان بفروشد و به برادر چیزی نرسد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

فروش ملک بدون رضایت همه ورثه خلاف قانون است و سهم‌الارث هر یک از وراث، از جمله برادر، محفوظ بوده و حتما به خود او تعلق می‌گیرد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ممنوعیت فروش ارثیه بدون رضایت سایر وراث

گرفتن گواهی انحصار وراثت توسط هر کدام از وراث به تنهایی امکان‌پذیر است اما فروش ملک مشاع به اجازه سایر ورثه نیاز دارد. فروش ملک به هر قیمتی با هدف نرسیدن سهم به برادر خلاف قانون است. هر یک از وراث می‌توانند از طریق مراجع رسمی درخواست فروش دهند که در این حالت نیز ملک به قیمت کارشناسی فروخته می‌شود. در هر صورت سهم‌الارث برادر متعلق به خود اوست و از بین نمی‌رود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سمیه آرزه

سمیه آرزه

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۲۷۶ نظر)

سلام گرفتن گواهی حصر وراثت توسط هر یک از ورثه امکان پذیر است و برای فروش ملک مشاع نیاز به اجازه وراث است و سهم الارث هر ورثه به خودش تعلق میگیرد

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

هر یک از وراث سهم الارثشان به خودشان میرسد و میتواند درخواست فروش نماید و به قیمت کارشناسی بفروشد .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید