آیا من میتوانم طلاهایی که خانواده خودم به من هدیه دادند، را به استناد فاکتورها و متن پیامی که برام ارسال کرده، پس بگیرم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۹ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام، همسر من در دوران عقد صندوق امانات در بانک گرفت و کارتش را هم به من نشان داد. طی پیامی از من خواست تا تمام طلاها را به او بدم تا در صندوق بگذارد. من هم طلاها را ( هم هدایای اون ها و هم هدایای خانواده خودم ) در اختیار او قرار دادم. بعد از چند وقت مشکلاتی زیادی پیش آمد و عروسی بهم خورد. من درخواست طلاق دادم. من هیچ کاری به طلاها و هدایایی که اون ها سر عقد به من دادن ندارم و اصلا دلم نمی خواهد پشیزی از مال آن ها نزد من باشد.
آیا من میتوانم طلاهایی که خانواده خودم به من هدیه دادند، که کم هم نیست و فاکتورهای آن هم به نام خودم موجود است، را به استناد فاکتورها و متن پیامی که برام ارسال کرده، پس بگیرم؟ اگر بگوید نداده، باید چگونه ثابت کنم؟ اگر بگویند فروختم تصمیم دادگاه چیست؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

شما می‌توانید با استناد به فاکتورها، پیامک‌ها و شهادت شهود، ابتدا از طریق اظهارنامه و سپس دادخواست قضایی طلاهای خود را پس بگیرید. در صورتی که طلاها فروخته شده باشند، طرف مقابل باید مثل یا قیمت آن‌ها را پرداخت کند.

امکان استرداد طلاها به قدرت ادله شما برای اثبات تحویل دادن آن‌ها به همسرتان بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان استرداد طلاهای هدیه با فاکتور و پیامک

شما می‌توانید طلاهای متعلق به خود را از طریق قانونی پس بگیرید. برای شروع، ابتدا اظهارنامه‌ای جهت درخواست استرداد طلاها برای همسرتان ارسال کنید. در صورت عدم پس دادن، با استفاده از فاکتورها، متن پیامک‌ها و شهادت شهود در دادگاه دادخواست مطرح نمایید. اگر متن پیام با وضوح نشان دهد طلاها در اختیار ایشان قرار گرفته است، ادعای انکار پذیرفته نمی‌شود و در صورت فروش طلاها نیز موظف به پرداخت مثل یا قیمت آن خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۹ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
توتیا پرتوی آملی

توتیا پرتوی آملی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۳۹ نظر)

با سلام
ابتدا از طریق اظهارنامه به همسر خود استرداد طلاها را ایشان درخواست کنید.
اگر استرداد نکردند
با استناد به فاکتور طلاها،پیامک ها،شهادت شهود علیه همسر خود دادخواست مطرح کنید

کتایون فرخ سیر

کتایون فرخ سیر

کارشناس حقوقی

با سلام
اگر متن پیام وضوح اینکه شما طلاها را به ایشان دادیده ای نشان دهد میتوانید پس بگیرید اگر فروخته باشد باید مثل قیمتش را پرذاخت کند

ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

باسلام
بله با داشتن فاکتور و شهود میتوانید اقدام نمایید

امید داوری

امید داوری

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۳۹۱ نظر)

اگر مدارک داشته باشید و با استفاده از شهود میتوانید

نمایش ۵ پاسخ دیگر وکلا
زهرا ثابت

زهرا ثابت

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۲ نظر)

با سلام.کاربر محترم شما به استناد فاکتورها و پرینت از پرداختی ها و شهود میتوانید اقدام نمایید.

سکینه خانلرزاده

سکینه خانلرزاده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام .بله با استناد با فاکتورها میتوانید اقدام کنید

فاطمه زارع

فاطمه زارع

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۳ نظر)

این امر باداشتن شاهد وفاکتورها قابل اثبات است

ام البنین تنکابنی رضایی

ام البنین تنکابنی رضایی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۵۷ نظر)

با سلام.
ابتدا جهت استرداد طلاها اظهارنامه ای برای ایشان ارسال کنید، در صورتی که مسترد نکردند به استناد ادله ای که دارید دادخواست، تقدیم دادگاه کنید.

مینا امیری ثانی

مینا امیری ثانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۵۴ نظر)

با درود
با استناد به فاکتور ها قابل اقدام است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید