آیا راه حلی وجود دارد که بشه جلوی ملاقات همسر و دخترم رو بگیرم یا رسما و قانونا اقدامی انجام دهم؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام
اینجانب و همسرم مدت ۳ سال میباشد که به دلیل اختلافات شدید جدا از هم زندگی میکنیم ولی از هم جدا نشده ایم.همسرم رسما حضانت دختر ۴ ساله ام را از همان ابتدا به من واگذار کرده اند و رای قطعی دادگاه برای این مهم موجود است و ایشان فقط هفته ای ۸ ساعت اجازه ملاقات با کودک را دارد.
اخیرا همسرم برای تحت فشار قرار دادن من جهت انجام طلاق شروع به تحت فشار قرار دادن روانی دختر ۴ ساله ام گرفته و به طرق مختلف با صحبتها و ذهنیتهایی که برای دخترم ایجاد میکند از نظر عصبی و روانی بچه را کاملا بهم ریخته و عصبی کرده است.بصورتیکه با چیزهای کذب و خیالاتی که برای بچه ایجاد میکند دخترم را بسیار پرخاشگر و غمگین نموده است.
خواهشا راهنمایی بفرمایید الان من چه کار میتوانم انجام دهم تا از این همه سو رفتار ایشان نسبت به فرزندم جلوگیری کنم.آیا راه حلی وجود دارد که بشه جلوی ملاقات همسر و دخترم رو بگیرم یا رسما و قانونا اقدامی انجام دهم تا جلوی آسیب بیشتر به فرزندم را بگیرم.
بسیار سپاسگزارم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

ملاقات فرزند حق قانونی والدین است و نمی‌توان به سادگی جلوی آن را گرفت، مگر اینکه با ارائه ادله کافی در دادگاه اثبات شود که این دیدارها خلاف مصلحت کودک است یا والد صلاحیت اخلاقی ندارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

محدود کردن ملاقات تنها با اثبات ضرر به طفل

دیدار با فرزند حق قانونی همسر شما است و امکان جلوگیری خودسرانه از آن وجود ندارد. تنها راه قانونی برای سلب یا محدود کردن این حق، مراجعه به دادگاه و اثبات عدم صلاحیت اخلاقی والد یا اثبات خلاف مصلحت بودن این دیدارها برای کودک است. توجه داشته باشید که صرف اظهارات و ادعاهای شما کافی نیست و باید با ادله و مدارک موجه، آسیب روانی واردشده به فرزندتان را نزد قاضی ثابت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امین نجم

امین نجم

کارشناس حقوقی

۴٫۵(۱۵ نظر)

با سلام ، در نظر داشته باشید که تا هفت سالگی در امر حضانت اولویت با مادر می باشد که البته همسرتان با میل خود آن را به شما واگذار کرده است، و هم چنین حق ملاقات برای ایشان محفوظ خواهد بود مگر اینکه با دلایل موجه برخلاف مصلحت بودن این دیدار را در دادگاه اثبات کنید؛ اشاره می گردد که با توجه به جدا زندگی کردن سه ساله خواسته ی‌ همسرتان در جهت طلاق منطقی بوده و اثبات کننده ی وضعیت عسر و حرج خواهد بود؛ توصیه می شود به جای درگیری ، به طور مصالحه آمیزانه در مورد ادامه ی زندگی یا جدایی تصمیم بگیرید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

رضا رستمی

رضا رستمی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۲٬۱۰۵ نظر)

دیدار فرزندتان حق قانونیهمسرتان میباشد و فقط زمانی میتوان از این کار ممانعت کرد که دادگاه ملاقات را به مصلحت کودک نداند و گفته های شما برای اثبات مضر بودن ملاقات با همسرتان کافی نیست

رامین رضایی ابهری

رامین رضایی ابهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۸ نظر)

ملاقات فرزند حق والدین و بالتبع حق همسر شما است مگر اینکه عدم صلاحیت اخلاقی وی اثبات شود

الهام دامغانی ثانی

الهام دامغانی ثانیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۷۳ نظر)

با سلام و درود
ملاقات فرزند حق هر یک از والدین است مگر با ادله خلاف مصلحت طفل بودن به علت عدم صلاحیت اخلاقی وی اثبات گردد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید