آیا در دادگاه تجدید نظر این ادعا بررسی میشه و این مدرک قابل استناد هست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام
شخصی در سال ۹۰ زمینی رو با بیع نامه عادی که تمامی ارکان بیع را دارد و در قبال دریافت کل ثمن معامله فروخته به بنده و وکالت بلاعزل زده و اصل سند ملک رو تحویل بنده داده در حضور شاهدان
حالا متوجه شدیم که در سال ۹۳ یک وکالت بلاعزل داده به فردی دیگه جهت اخذ سند المثنی و واگذاری به غیر و حتی به خود با هر مبلغی، و وکیل هم در همان سال سند المثنی گرفته و در سال ۹۶ زمین رو فروخته به فردی دیگه با تنظیم بیع نامه و انتقال رسمی سند ( بین وکیل و فروشنده هیچ بیعی صورت نگرفته و هیچ مدرکی نیست و فقط یک وکالت نامه بوده ) بعد از شکایت فروش مال غیر، در دادگاه بدوی وکیل متهم هیچ دفاعی نداشته و رای به مجرمیت فروشنده اول صادر شده ، شامل حبس و جزای نقدی و رد مال. حالا متهم برای فرار از اتهام عنوان کرده قبلا به فردی دیگه در سال ۷۰ فروخته بوده و مدرکی هم ارائه داده که به عنوان قول فروش بوده ولی هیچ ثمنی رد و بدل نشده و تاریخ هم نداره و ارکان بیع رعایت نشده.
در صورتیکه به ظاهر قول فروش بوده و اگر واقعا فروش صورت میگرفت سند ملک باید تحویل اون فرد میشده یا وکالتی زده میشده!
لطفا راهنمایی بفرمایید .

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با توجه به مدارک و شرایط موجود، به نظر می‌رسد ادعای جدید فروشنده رد شده و او در نهایت محکوم خواهد شد، اما بررسی دقیق‌تر مدارک ضرورت دارد.

این ارزیابی اولیه است و بررسی اعتبار مدرک سال ۷۰ در دادگاه تجدیدنظر می‌تواند سرنوشت رای را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

احتمال بالای محکومیت فروشنده در تجدیدنظر

با وجود ارائه مدرک جدید، بررسی کامل مستندات پرونده در دادگاه الزامی است. طبق نظر حقوقی، به نظر می‌رسد فروشنده اول در این پرونده محکوم خواهد شد و دفاعیات جدید مانع از محکومیت او نمی‌شود. با این حال بررسی دقیق اوراق بیع‌نامه و اسناد ارائه‌شده تعیین‌کننده نهایی است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مصطفی زارعی شرق

مصطفی زارعی شرق

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

سلام.بایستی مدارک بررسی شود ولی علی الظاهر فروشنده اول محکوم خواهد شد.

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

.....بایستی مدارک بررسی شود ولی علی الظاهر فروشنده اول محکوم خواهد شد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید