آیا توهین و تهدید و افترا از طریق پیامک قابل شکایت و پیگیری می باشد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

با سلام. من سال ۹۴ با آقایی اشنا شدم ولی ایشان به من پیشنهاد ازدواج دادن. ولی به دلیل اینکه من ۴ سال بزرگتر بودم و قبلا یک ازدواج ناموفق داشتم مادر و پدر ایشان به شدت مخالفت کردن. من سال ۹۷ دیگر نخواستم با آن آقا ارتباطی داشته باشم ولی ایشان اصرار به ادامه رابطه داشتن. ولی در حد پیامک با هم در ارتباط بودیم. مادر ایشان ۲۹ اردیبهشت چندین پیامک توهین آمیز و تهدید برای من فرستاده است. آیا من میتوانم از او شکایت کنم به جرم توهین و افترا؟ چون واقعا ایشان برای من مزاحمت ایجاد میکنند.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

توهین، تهدید و افترا از طریق پیامک قابل شکایت و پیگیری قضایی است. پیامک‌ها و اسکرین‌شات آن‌ها دلیلی علیه صاحب خط یا اماره‌ای برای کمک به تصمیم قاضی محسوب می‌شوند.

امکان طرح شکایت برای همه وجود دارد، اما ارزش اثباتی پیامک‌ها به تشخیص قاضی و اینکه سیم‌کارت به نام چه کسی باشد بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان شکایت بابت توهین و تهدید پیامکی

شما می‌توانید بابت پیامک‌های ارسالی با عناوین توهین، تهدید و افترا در مراجع قضایی شکایت کنید. متن پیامک‌ها و اسکرین‌شات آن‌ها علیه صاحب خط قابل استناد است. برخی کارشناسان این پیام‌ها را دلیل علیه صاحب سیم‌کارت می‌دانند و برخی دیگر آن‌ها را اماره‌ای در نظر می‌گیرند که به علم و تصمیم قاضی کمک می‌کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آناهیتا احمدی

آناهیتا احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۸۱ نظر)

ابتدا باید عرض شود متن پیامک اماره ای است که به علم قاضی کمک می کند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نمی شود علی ایحال می توانید تحت عناوین فوق از ایشان شکایت نمایید.

جعفر فرمانی

جعفر فرمانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام بله

یلدا بزرگمهر

یلدا بزرگمهرهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۴٫۸(۳۳۰ نظر)

با سلام ووقت بخیر
با اسکرین شات از پیام های ارسالی قابل پیگیری درمراجع قضایی می باشد ولی این موارد اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند.

سید روح اله معزی

سید روح اله معزی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴(۳۱ نظر)

سلام بله . می توانید شکایت کنید و متن پیامک ها دلیل بر علیه صاحب خط می باشد .

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

با درود فراوان
بله میتوانید شکایت نمایید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید