آیا امکان پیگیری از نظر قضایی هست که از ملک به عنوان تجاری یا مغازه استفاده بشه یا کلا بسته یا پلمپ بشه؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۹ پاسخ ثبت شده

باسلام
آیا امکان استفاده مغازه ( با مجوز تجاری یا بدون مجوز، بطور غیرقانون ساخته شده باشه ) به عنوان محل سکونت هست ؟
مغازه ایی نبش ساختمان محل سکونت بنده هست که ازش به عنوان مسکونی استفاده میشه و افراد مصرف کننده رفت آمد دارن و سروصدای شبانه باعث مزاحم هست( لازمه بگم که فرد سالخورده یا سالمند و کودک سکونت نداره)
به غیر از مسئله مزاحمت سروصدا ( صوتی)
و مصرف مواد
🙏

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

نوع استفاده از ملک باید طبق کاربری آن باشد و تغییر کاربری غیرمجاز از طریق شهرداری و کمیسیون ماده ۱۰۰ قابل پیگیری است. همچنین بابت سر و صدا، سلب آسایش و رفت‌وآمدها امکان طرح شکایت کیفری مزاحمت وجود دارد.

این یک قاعده کلی است و نحوه برخورد با ملک به مدارک اثبات مزاحمت و نوع کاربری ثبت‌شده در پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان پیگیری تغییر کاربری و شکایت مزاحمت

استفاده از ملک باید متناسب با کاربری قانونی آن باشد. برای تغییر کاربری غیرمجاز می‌توانید موضوع را از طریق شهرداری و کمیسیون ماده ۱۰۰ پیگیری کنید. همچنین برای سر و صدای شبانه و سلب آسایش، امکان طرح شکایت کیفری تحت عنوان ایجاد مزاحمت وجود دارد، مشروط بر اینکه دلایل کافی برای اثبات آن داشته باشید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۹ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ندا السادات روناسی

ندا السادات روناسی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۵۴ نظر)

با سلام
بله، هم امکان پیگیری قضایی برای رفع تغییر کاربری غیرمجاز (از طریق شهرداری و کمیسیون ماده ۱۰۰) و هم شکایت کیفری بابت مزاحمت صوتی و مصرف مواد وجود دارد.

مسعود امینیان

مسعود امینیان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴۸ نظر)

نوع استفاده از ملک باید متناسب با کاربری آن باشد. در هر صورت شما میتوانید از ایشان شکایت کیفری تحت عنوان ایجاد مزاحمت بوسیله سر و صدا داشته باشید.

مهران رستمی

مهران رستمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

سلام ،شکایت مزاحمت و تغییر کاربری طرح کنید

محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام بابت مزاحمت و سلب آسایش شکایت نماییذ

نمایش ۵ پاسخ دیگر وکلا
سعید نعمتی

سعید نعمتی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱ نظر)

با سلام
شکایت ایجاد مزاحمت مطرح کنید به نتیجه مد نظر می رسید.

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
در خصوص مزاحمت شکایت کنید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام و عرض ادب ،بابت مزاحمت و سلب آسایش شکایت کنید

مرتضی حاتمی فر

مرتضی حاتمی فر

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۰ نظر)

درود شکایت ایجاد مزاحمت مطرح کنید

محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

باسلام در صورت امکان اثبات تحت عنوان مزاحمت قابل پیگیری است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید