آیا اعتراض درخصوص رای بزنم تاثیری دارد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

باسلام و وقت بخیر و تشکر از سایت بنیاد وکلا و پاسخگویی های وکیل های محترم، ببخشید درخصوص مهریه سوالاتی داشتم که با وجود اینکه تعدیل تقسیط مهریه زده شده و رای صادر گردیده آیا اعتراض درخصوص رای بزنم تاثیری دارد با وجود گرونی سکه؟ آیا در اعتراضم تعداد بیش از دوسکه معوقه که دارد و تاریخ های واریزی بابت مهریه که جمعا ۱۰ تا پرداخت شده و تشکیل شروع پرونده بابت مهریه از سال ۹۳ را که انجام داده ام این امکان را دارد که قاضی به علت پرداخت نکردن سکه رای تعدیل تقسیط که سالی یک تمام بهار شده است را به هر ۹ ماه یک سکه رای قبلی برگرداند؟ لازم به ذکر است هر سری موعد پرداخت سکه میشده تقاضای تقسیط میزده. و سوال اخر ایا حتما تقاضای اعتراض بابت تعدیل تقسیط بزنم که در تجدید نظر پیگیری شود لایحه را حتما باید از خدمات قضایی ارسال کنم یا میتونم از طریق پست یا حضورا به واحد مربوطه ارسال کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

امکان اعتراض به رأی تعدیل اقساط مهریه وجود دارد و باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شود، اما با توجه به گرانی سکه و بررسی شرایط مالی مدیون، احتمال پذیرش اعتراض و نقض حکم کم به نظر می‌رسد.

این برآورد کلی است و تغییر رأی به مستندات شما درباره توان مالی واقعی همسرتان بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

احتمال کم تغییر رأی تعدیل اقساط مهریه

شما طبق قانون ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ مهلت دارید با ارائه دلایل و مستندات، اعتراض خود را صرفاً از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید تا به دادگاه تجدیدنظر ارسال شود. با این حال، با توجه به افزایش شدید قیمت سکه و اینکه دادگاه با ارزیابی وضعیت مالی زوج حکم صادر کرده است، پذیرش اعتراض و بازگرداندن اقساط به روال قبل بسیار بعید به نظر می‌رسد. تصمیم نهایی درباره تغییر اقساط صرفاً با توجه به بررسی مدارک توان مالی و معیشتی زوج توسط قاضی گرفته می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمدتقی صادقی

محمدتقی صادقی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹ نظر)

با سلام..
۱_در خصوص موضوع مطروحه با توجه به توضیحات شما بنطر می رسد که دادخواست تعدیل مهریه پس از بررسی وضیعت مالی متقاضی تعدیل صادر شده و با وجود افزایش بهای سکه و از طرفی رکود اقتصادی و شرایط حاد کرونا و ... بعید بنظر می رسد که اعتراض به تصمیم تعدیل اعسار مؤثر واقع گردد و معمولا با در نظر گرفتن شرایط کنونی جامعه، منجر به نقض حکم تعدیل اقساط اعسار صادره نمی گردد..
۲_ ولی با اینحال شما طبق قانون حق دارید طرف ۲۰ روز پس از ابلاغ دادنامه نسبت به حکم صادره اعتراض نمائید..
۳_ دادخواست و لایحه اعتراضیه به دادنامه صادره از طریق دفاترخدمات قضایی ثبت و به شعبه مربوطه ارجاع می گردد.
موفق باشید..

مسعود زمانیان

مسعود زمانیان

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۵۱ نظر)

در خواست تعدیل ،اعسار با توجه به وضعیت مالی ،اعسار شما دارد که توسط دادگاه برسی لازم میشود بله میتوانید نسبت به اعسار ،تعدیل با ذکر دلایل مستندات اعتراض نماید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید