آیا اصلا لازم است که در این دادگاه شرکت نمایم؟
با سلام
بنده در تاریخ در تاریخ ۴ تیرماه به عنوان خواهان جهت الزام به انتقال سند به دادگاه مراجعه کردم، اما خوانده در دادگاه حاضر نشد.
بنابر درخواست واخواهی و دادخواست تقابل وکیل خوانده، در تاریخ ۱۱ مرداد ماه به دادگاه مراجعه کردیم و اکنون منتظر حکم دادگاه هستیم.
اما در تاریخ ۱۹ مرداد مجددا ابلاغیه واخواهی و دادخواست تقابل با همان محتوای قبل از طرف وکیل خوانده برای من ارسال شد و از من خواسته که در تاریخ ۲۹ مرداد به دادگاه مراجعه نمایم.
چرا این اتفاق افتاده؟ آیا وکیل خوانده هدفی از این کار دارد؟
با تشکر
جمعبندی پاسخ وکلا
با درخواست طرف مقابل جلسه دادگاه تجدید شده و ضروری است که حتما در این جلسه جدید نیز شرکت کنید. برای دفاع از خود باید اصول اسناد، مدارک و شواهدتان را همراه داشته باشید و اظهارات خود را مطرح نمایید.
این یک قاعده کلی برای حضور در جلسه تجدید شده است، اما جزئیات دادخواست تقابل میتواند روند دفاع شما را تغییر دهد.