آوردن مشتری جهت بازدید منزل توسط صاحبخانه امکان پذیر است؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

با عرض سلام و تشکر
آیا صاحبخانه بدون کسب توافق مستاجر میتواند مشتری برای فروش یا اجاره منزل اجاره ای بیاورد

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

صاحبخانه تا پایان مدت قرارداد اجاره حق ندارد بدون اجازه و رضایت مستاجر مشتری برای بازدید بیاورد، مگر اینکه این موضوع صراحتا در قرارداد شرط شده باشد.

این قاعده کلی است و حق ورود به ملک بستگی به شروط قیدشده در متن قرارداد شما دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ممنوعیت بازدید ملک بدون اجازه مستاجر

تا زمان اتمام مدت قرارداد اجاره، حق انتفاع از ملک در اختیار مستاجر است. بر این اساس موجر بدون هماهنگی و رضایت مستاجر نمی‌تواند برای فروش یا اجاره مشتری به ملک بیاورد. تنها در صورتی آوردن مشتری مجاز است که مستاجر اجازه دهد یا چنین حقی صراحتا در متن قرارداد پیش‌بینی شده باشد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ندا السادات روناسی

ندا السادات روناسی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۵۴ نظر)

با سلام
موجر در مدت اجاره بدون رضایت مستاجر حق ورود یا آوردن مشتری برای بازدید ندارد؛ مگر اینکه در قرارداد شرط بازدید پیش‌بینی شده باشد یا با هماهنگی مستاجر انجام شود.

اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

خیر تا اتمام قرارداد اجاره به دلیل انتفاع مستاجر از مال الاجاره نمیتوانند فردی را جهت اجاره به ملک بیاورند مگر به اذن مستاجر.

موید باشید

مجتبی میثمی

مجتبی میثمی

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

خیر مگر در قرارداد اجاره بدان تصریح شده باشد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید