میخوام بدونم با مدارک کاری میتونن در آینده انجام بدن؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۱۷۰ #99782643

همسر بنده برای پرونده کیفری زندان هست
شاکی ایشون گفتند رضایت نامه رو آماده کردن فقط
براشون از شناسنامه خودم و همسرم تمام صفحات و کارت ملی خودم و همسرم کپی برابر اصل بگیرم ببرم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قابل سواستفاده می باشد.

با سلام
اصولا ضرورتی بابت مطالبه تمام مدارک هویتی شما و همسرتان از طرف محکوم‌له وجود نداشته و موضوع جای بررسی دارد

سلام وقت بخیر نیازی به مدارک گفته شده نمی باشد با توجه به اینکه کپی برابر اصل از شما خواسته شده و اینکه مدارک شما را نیز با اینکه جز طرفین دعوی نمیباشید خواسته اند احتمال سواستفاده است

کارت ملی همسرتان بله و به مدارک شما نیاز نیست

با سلام برای اعلام رضایت نیاز هبه چنین مدارکی نیست و صرفا کپی کارت ملی کفایت می کند

بادرود
نیاز به مدارک نیست فقط کارت ملی باشه کفایت میکنه

کپی مدارک کفایت می کند وبرابر با اصل نیازی نیست وامکان سوءاستفاده وجود دارد.