میگه بهت مهریه نمیدم راههای فرار از مهریه زیاده و با زورش منو میخواد برگردونه خونه چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۹۹ #98937074

همسرم ۳ ساله که یه خانم که منشی هست رو سیغه کرده ومن تازه فهمیدم واینکه هیچوقت تو خونه با من و بچه ها درست رفتار نمی‌کرد همیشه باکتک و جیغ و فریاد با ما رفتار می‌کرد از بس منو زده جمجمه سرم ترک برداشته و نشت مایه نخاعی دارم وحالا فهمیدم که سه ساله که یه زن سیغه کرده چکار باید بکنم خودش هم دفتر وکالت داره ومیگه بهت یه قرون مهریه نمیدم راهای فرار از مهریه زیاده و با زورش منو میخواد برگردونه خونه چکار باید بکنم دستم به هیچ جا بند نیست

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اجراییات ثبت اقدام کنید.

ضمنا میتوان ایشان را ممنوع الخروج نمود و حساب های بانکی شان را نیز توقیف و مسدود نمایید

سلام تحت هیچ شرایطی نمیتوان از پرداخت مهریه امتناع نمود در صورت نداشتن اموال میبایست ب نحو اقساط پرداخت نمایند در غیر اینصورت حکم جلب صادر خواهد شد

با سلام در خصوص این موضوع بعد از صادر شدن اجراییه اگر اموالی از همسر شما شناسایی نشد امکان اعسار و تقسیط وجود دارد

با سلام
با مراجعه به دفتر ازدواجی که ازدواج شما در آنجا ثبت شده، درخواست صدور اجرائیه نمایید ومهریه را به اجرا بگذارید و اموال همسرتان را توقیف کنید سپس با اثبات ازدواج موقت همسرتان درخواست طلاق نیز بنمایید .

باسلام راهکار قانونی شما مطالبه مهریه از طریق دفتر ازدواج می باشد

مهریه در هر صورت بایستی پرداخت شود در نهایت امکان تقسیط مهریه وجود دارد .