برای دادن دادخواست تحریر برای ملک شماره پلاک ثبتی ملک لازم است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۶ #98532982

سلام.ما دادخواست تقسیم ترکه دادیم و جواب آمد که باید دادخواست تحریر بدین ایا برای دادن دادخواست تحریر برای ملک شماره پلاک ثبتی ملک لازم است.سند ملک توسط یکی از ورثه پنهان شده ما برای دادن دادخواست تحریر گواهی فوت و انحصار ورثه داریم ولی زمان دادن دادخواست تحریر شماره پلاک ثبتی خواستن که ما نداشتیم پس گفتن دادخواست بنویسیم که سند ملک و حسابهای متوفی در دست یکی از ورثه هست و نمیدهد ما هم نوشتیم و دادیم و زمان دادگاه و تاریخش برای ما ارسال شد .حال در دادگاه روند چگونه خواهد بود اگر همان ورثه کتمان کند سند نزد اوست .و حسابهای بانکی هم همینطور .ما از چه راهی یا دادخواستی میتوانیم استعلام اموال متوفی شامل ملک و حساب بانکی بگیریم در صورتیکه فقط انحصار ورثه در دستمان است.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست استعلام مطرح نمایید

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید درخواست استعلام دهید.

بادرودوسلام نسبت به درخواست استعلام ازثبت اقدام نمایید.

تقاضای استعلام از ثبت کنید و برای حسابهای بانکی هم استعلام می شود

می توانید پس از معرفی ملک مورد نظر استعلام آن را از دادگاه تقاضا کنید

با درود مشخصات آنچه مقدور است ذکر گردد.

با نوشتن کامل مشخصات ملک درخواست استعلام از ثبت کنید