برای شکایت کجا باید بروم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۹ #97634088

سلام
ما برای مجوز دیوار کشیدن دور باغ به شهرداری مراجعه کردیم علاوه بر مالیات و..... گفتند شما باید خودتون دستنویس یه متنی بنویسید با این مضمون که " من چون سرانه شهرداری کمه حاضرم داوطلبانه ۱۰ درصد از ارزش ریالی ملک خودمو به صورت رایگان به شهرداری واگذار کنم"
خب این تخلف آشکاریه و در ادامه چون ما خودمون نوشتیمش نمیشه کای کرد
ما برای شکایت ازین روند با چه مضمونی و کجا باید بریم ؟
دیوان عدالت؟ کمیسیون ماده ۱۰۰ ؟ دادگستری ؟ یا .....؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر توافق نمودید قابل پیگیری نیست

بادرودوسلام امکان طرح و تقدیم شکایت نمی باشد.

اگر توافق طرفین بوده معتبر است

امکان اقدام قانونی وجود دارد پس از بررسی کلیه مدارک و مستندات

سلام از شهرداری باید در دیوان شکایت کرد

با احترام توافق معتبر است و امکان طرح شکایت نیست

بنام خدا،امکان طرح دعوی و شکایت وجود ندارد.