میتواند شکایت کند و دیه دریافت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۱ #97588523

با سلام اگه یه نفر با کسی درگیر بشه و اون یه نفر از اون شخص کتک بخوره آسیب ببینه میتونه اون یه نفر بره شکایت کنه و دیه بگیره باتشکر

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله می تواند منتها میزان دیه رو با توجه به ضربات وشکستگیها ویا کوفتگیها توسط پزشکی قانونی ودادگاه تعیین میشود

بی شک اگرازکسی ضرری وارد شود طرف مقابل می تواند شکایتی را تقدیم دادگاه کند ولی باید بتواند اثبات کند

با سلام
برای این امر میتواند از طریق کلانتری اقدام و به پزشکی قانونی معرفی شود .
در صورت داشتن مدارک و شواهد مبنی بر اثبات ضرب و جرح از سوی ضارب ، میتوان جهت احقاق حق خود اقدام نمود

سلام بله می تواند شکایت کند و حسب صدمات وارده با اثبات انتساب صدمات به شخص مذکور، دیه تعلق می گیرد.

سلام بله میشه شکایت کرد و در صورت جراحت پزشکی قانونی باید میزان صدمه را مشخص تا مقدار دیه را قاضی حکم بدهد

بله می تواند شکایت کند در صورتی که در دادگاه اثبات شود می تواند دیه بگیرد