راه حل فروش این ملک چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۵ #96251197

با سلام به وکلای محترم
یک ملک که دارای ۱ ورثه پسر و سه ورثه دختر است دو بار به مزایده گذاشته شده است و هیچ کس در مزایده شرکت نکرده است. از طرفی با کارشناسی مجدد هم قیمت ملک را طوری تعیین نمی کنند که ملک به فروش برسد. سه خواهر راضی به فروش هستند اما ورثه پسر که ملک را به تصرف خود در آورده راضی به فروش نمی شود و اجاره ای جزئی هم پرداخت می کند که به تایید کارشناس هم رسیده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملک به هر قیمتی که مشتری پیدا کرد باید فروخته شود.

درود
تنها راه مزایده مجدد و فروش است

باسلام راهی جز فروش ملک مشاع وجود ندارد

با سلام
چاره ای جز فروش به قیمت کارشناسی ندارید.

اگر مزایده در قالب الزام به فروش ملک مشاع بوده نمیتوانید اقدامی نمائید و تنها راه این است که یک یا چند تن از وراث تمایل به خرید داشته باشند . ولی اگر مزایده در قالب فروش ماترک صورت گرفته باشد میتوانید با دریافت سند مربوط به سهم الارث خود و ارائه گواهی عدم امکان افراز دادخواست الزام به فروش را مطرح کنید .

باسلام اگر باهم توافقی ندارند راه نهایی فقط مزایده مجدد است

عرض ادب و احترام
اقدام به فروش از طریق مزایده به قیمت کارشناسی