دیه کوچک شدن مغز چقدره؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۵۵۹ #96228071

دیه شکستن جمجمه و کوچک شدن مغز چقدر است؟
و اینکه فیزیوتراپی و گفتار درمانی و طول درمان برای اینها هم مبلغی جز دیه حساب میکنند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کوچک شدن مغز ارش داره که توسط پزشکی قانونی تعیین میشه و هزینه های درمان نیز با توجه به تعرفه و عندالزوم ارجاع به کارشناس توسط قاضی مشخص می شود

با درود
تعیین میزان دیه با جلب نظر پزشکی قانونی تعیین میگردد

با سلام ،تعیین جراحت و صدمه وارد شده با پزشکی قانونی می باشد و اجرای احکام نیزبعد از اینکه پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت میزان دیه را محاسبه خواهد کرد

سلام
میزان دیه به درصد را بفرمائید

باسلام
تعیین دیه با پزشکی قانونی است .مازاد بر دیه قابل مطالبه نیست

با سلام
توسط پزشک قانونی و اجرای احکام انجام خواهد شد

باسلام مبلغ دیه طبق نظریه پزشکی قانونی و توسط اجرای احکام کیفری محاسبه می شود