دخالت در زندگی را چگونه میتوانم پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۱ #95968354

باسلام
زنم دو بار با دخالت خانواده اش از خانه رفته و برگشته ولی این دفعه بازم همراه خانواده اش اومدن با ابرویزی وسایل شخصی اش را بردن و گفتند فردا اقدام به طلاق میدیم ولی الان چهار روز فرزندم را هم بردند و خبری ازشون نیست دایی. عمو. خاله. برادر و خصوصا مادرش دخالت زیاد میکنند الان یه ماه هم هست رفتند کجا میرفته که نمیگفت چکار میتونم بکنم شاهد و مدارک و فیلم های مداربسته قبلی هم دارم همچنبن مدارک دارم که با یه نفر چند بار پسر مجرد حرف میزده با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی زوجه را الزام به تمکین نمایید و برای رابطه نامشروع بایستی دلیل و مدرکی برا اقدام به شکایت داشته باشید . جهیزیه هم اگر برای خودش بوده مشکلی در بردنش نیست .

 عنوان مجرمانه ای در خصوص دخالت درزندگی وجود ندارد .بر طبق قانون فعل یا ترک فعلی جرم محسوب می شود که قانونگذار به صراحت آن را جرم اعلام کرده باشد و مجازات تعیین کرده باشد و به غیر از آن اصل بر برائت است.

بابت دخالت خانواده همسرتان امکان شکایت از آنها وجود ندارد و بابت عدم تمکین نیز می توانید ابتدا با ارسال اظهارنامه از همسرتان بخواهید که ظظرف مدت مشخصی به منزل بازگردند و در صورت عدم مراجعه از طریق قانونی برای الزام به تمکین ایشان اقدام نمایید. در خصوص مکالمات تلفنی همسرتان نیز احتمال اینکه این ادعای شما به نتیجه برسد ضعیف است.

روابط نامشروع به صرف صحبت اثبات نمی شود و محتوای مذاکرات مهم است و در خصوص دخالت اطرافیان ضمانت اجرای قانونی وجود ندارد مگر اینکه وصف کیفری مانند مزاحمت،توهین،تهمت و ...پیدا نماید

دخالت در زندگی، در قانون ما ، به عنوان جرم نوشته نشده است. و لذا مطرح کردن این موضوع در دادگاه نتیجه ای نخواهد داشت، توصیه میشود که اظهارنامه ای برای زوجه مبنی بر تمکین ارسال نمایید و بعد از گذشت ده روز چنانچه مراجعه نداشتند نسبت به طرح دادخواست الزام به تمکین اقدام نمایید که با این طریق ، نفقه ای به زوجه تعلق نخواهد گرفت و اجازه ازدواج مجدد را هم خواهید گرفت.