از ماشین من عکس گرفتن، چه کار قانونی میتونن انجام بدن؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۴۰ #95823836

من در حدود ۶ ماه هستش که با دختری دوست هستم و این امر با رضایت کامل اون دختر بوده و در این مدت هم رابطه جنسی ای برقرار نشده پدر ایشون در یکی از دفعات که ایشون رو سوار کردم که بریم بیرون من رو تعقیب کرد و کنار خیابون نگه داشت و کلی توهین کرد و مشتی هم به دهن بنده زدن و من رو مجبور کرد که گواهینامه خودم رو بهشون بدم و به همراه دخترشون رفتن و از ماشین من هم عکس گرفتن . خواستم ببینم چه کاری میتونن انجام بدن ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،ارتباط نامشروع با عکس ماشین ثابت نمی شود.

درود می توانید از ایشان شکایت نمایید.

در این مورد جرمی صورت نگرفته

باسلام واحترام .میتوانید ازایشان شکایت نمایید اما بهتر است صرفنظر کرده وازایشان درخواست نمایید گواهینامه شما را مسترد نمایند

موضوع جنبه کیفری ندارد..

عنوان مجرمانه ای رخ نداده است

موضوع فاقد وصف مجرمانه هست و رابطه نامشروع با این ادله ثابت نخواهد گردید