شکایت از کارفرما بدون داشتن قرارداد کتبی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۱۷,۲۵۹ #94948

سلام
بنده از کارفرما بابت 5 ماه کاری شکایت کردم هم قرارداد نبست و هم بیمه نکرد ...با ساعتی 7000 تومان و برای 192 ساعت کتر عادی و 48 ساعت اضافه کاری( در کل 240 ساعت ) بصورت شفاهی مشغول بکار شدم .بعد از اخراج شکایت کردم هیات تشخیص بهد از احراز بین کارگر و کارفرما و با آخرین دستمزد ساعتی 7000 تومان ، 3 میلیون بابت جریمه حق و حقوق قانونی و جریمه تامین اجتماعی دادند .کار فرما اعتراض زده و میگه من تمام حق و حقوق را در ساعتی 7 تومان پرداخت کردم و حقوق شما بالاتر از وزارت کار بوده .حال در هیئت اختلاف چگونه اثبات کنم که 1680 میلیون تومان فقط حقوق ثابتم بوده ؟؟؟فقط پرینت بانکی دارم .

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تحت شرایطی امکان پذیر است

میتوانید حق و حقوق خود رو از طریق اداره کار مستند ب دیکر ادله و شهود مطالبه کنید ممکن هست بله

بله امکانپذیر می باشد.

بله این امرامکان دارد

با سللم،بله امکانپذیر می باشد.

باسلام امکان پذیراست وحق باشماست

با درود بله امکان پذیر است