طرف دعوی قصد اتلاف وقت جهت جلوگیری از صدور حکم قطعی دارد من چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۵۰ #93453507

سلام
درخصوص معامله خرید یک دستگاه آپارتمان که خریدار من و همسرم بودیم توافقی دستی ظهر مبایعه نامه درج شده بود مبنی براینکه بخشی از ثمن قرارداد از طریق وام مسکن زوجین پرداخت شود یکی از نزدیکان فروشنده ده روز بعد از نگارش این توافق در زمان تحویل اقدام به خط خطی کردن توافق دستی کرد و فروشنده هم گفت من پول را کامل و نقد میخواهم در صوزتیکه وام را درقالب چک و در وجه فروشنده میدهند
من خیلی سریع دو شکایت حقوقی( الزام ب تنظیم ستد و تحویل مبیع) و کیفری(جعل اسناد عادی) به ترتیب علیه فروشنده و دخترش تنظیم کردم شکایت کیفری دادگاه بدوی اش برگزار شد دختر به ۹ ماه حبس تعزیری محکوم شد و دادگاه حقوقی موکول شد به دی ماه حالا بعد از محکوم شدن دختر فروشنده پدرش بعد از شش ماه وکیل گرفته و بر علیه همسرم و بنگاه شکایت مبنی بر تبانی انجام داده و ادعا میکند که ایشان صرفا جهت بخشی از ثمن نوشته ای را امضا کرده و آن دو با تبانی هم پیوست نوشته امضا شده اینکه مابقی ثمن از طریق وام مسکن پرداخت خواهد شد رااضافه کرده اند درواقع قصد دارند از این طریق وقت تلف کنند چراکه دادگاه تجدید نظر شکایت کیفری دخترش هم برگزار شد ما گفتیم فقط خونه رو میخواهیم همین و بس دنبال ضرر وزیان نیستیم بخدا و قاضی گفت پرونده استاپ میخوره و باید منتظر جواب شکایت فروشنده بر علیه شما مبنی بر تبانی با بنگاه باشیم ولی متوجه این شد که قصد اینها همش وقت تلف کردنه قاضی به دختره گفت خانوم یا رضایت شاکی رو بگیر یا اگه میخوای پیگیر شکایتتون باشی بدون که اگه نتونی اینهارو محکوم کنی من نه وثیقه قبول میکنم نه حکم رو تعلیق میکنم ولی اگه رضایت بگیری ۹ماه حبست با من برو خوب فکر کن در صورتیکه این شکایت زمان زیادی خواهد برد و هنوز حتی دادسرا هم تشکیل نشده است ما کلی اماره داریم که نشان میدهد این ادعاها همش دروغه
اولا ما شاهد داریم که توافق وام از اول بوده و بنگاه اشتباه تایپی داشته حتی خودش اقرار کرده
دوما پیامکهای من و دختر فروشنده هست که در خصوص وام مسکن و این چیزا صحبت کردیم و نشان میده که آگاهی داره
سوما پیشنویس قرار داد درش قضیه وام مشخصه
رابعا اگر من نمیخواستم وام بگیرم چرا ۳ دانگ به اسم خودم و۳ دانگ به اسم خانومن گرفتم خونه رو و یک سال پولمو تو بانک مسکن سپرده کردم
پنجما اگه جعلی توسط ما صوزت گرفته چرت فقط از خانومم و بنگاه شکایت کرده خریدار ۳دانگ هم منم چرا از من شکایت نکردن

حالا با این اتلاف وقت من چکار کنم بدیهی هستش که در دادگاه حقوقی فروشنده هم قاضی میگه باید جواب شکایت انها از همسرم و خانومم بیاد من که مطمئنم هیچ کلکی نزدم ولی دارن وقتنو تلف میکنن و مستاجر هستم بت یه بچه کوچک دارم اذیت میشم لطفا جواب بدید

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن سلام و احترام
در مواجهه با دعاوی و مسائل قضایی، ناگزیر میبایست صبر پیشه کرد. چراکه در قانون مواردی پیشبینی شده که مجموعا موجب اطاله دادرسی و طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده ها میگردد. از آن جمله؛ مواعد(مهلتهای اعتراض وغیره)، یا اناطه(منوط شدن امری،به اثبات امر دیگر،در مرجع دیگر) و...
درخصوص پرونده حضرتعالی، ضمن ابراز همدردی و تاسف، به عرض میرساند اگر وفق اظهاراتتان دلایل قوی جهت اثبات واقع دارید(که ظاهرا همینگونه است)، و علی الخصوص به کمک اهرم فشار پرونده کیفری علیه طرف دعوی تان، تنها میبایست با پیشه کردن صبوری، و جمع آوری و ابراز ادله و دفاع شایسته، هر مرحله را با موفقیت طی نمایید تا النهایه طرف مقابل ناگزیر به جلب رضایت شما گردد و با اخذ حکم حقوقی قطعی به نفعتان، سرانجام موفق به تنظیم سند به نام خود گردید.
ضمنا ثبوت احکام کیفری مانند تبانی برای بردن مال غیر، نیازمند اثبات سو نیت میباشد که علی الظاهر با ارائه دلایل مکفی، شامل مورد شما نخواهد شد.
با آرزوی موفقیت برای شما