آیا این کار غیر قانونی نیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۰ #92986248

با سلام . احتراما آیا در مجمع عمومی سالیانه با توجه به اینکه هنوز یکسال از دوره هیئت مدیره باقی است و دستور جلسه هم موارد دیگری است تعداد افرادی با شلوغ کردن خواستار تعویض هیئت مدیره بشوند .
با توجه به اینکه هیچگونه مشکل مالی و کاری وجود نداشته و فقط به صرف اینکه از شخصی از اعضاء هیئت مدیره خوششان نمی آید .
با تشکر از تک تک وکلا زحمتکش و قانون دان

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
با توجه به موارد معنونه فوق الذکر و با استناد به قانون تجارت تشکیل مجمع عمومی فوق العاده الزامی میباشد

با سلام
در صورت تغییر هیئت امنا باید مجمع فوق العاده برگزار و تغییر هیئت امنا را اعلام نماید .
موفق و پیروز باشید .

با سلام،باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شود.

برای تغییر را تعویض هیئت مدیره می بایست مجمع عمومی برگزار شود تشکیل مجمع عمومی با مدیران شرکت می باشد

سلام .مطابق قوانین قانون تجارت برای تغییر هیئت مدیره باید مجمع فوق العاده تشکیل گردد

باسلام درود باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شود

با سلام
با توجه به قانون تجارت تشکیل مجمع عمومی فوق العاده الزلمی است.