وکالت تعویض پلاک را چند روزه باید تنظیم کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۳,۰۷۳ #92829

با سلام من یه ماشین رو دوماه پیش فروختم و هنوز تعویض پلاک نشده و بنده خدا میگه بیا وکلات تعویض پلاک بده من هروقت خواستم میرم تعویض میکنم بابت سندم میگه اونم هر وقت خواستم میزنم بنامم میخاستم ببینم اگه وکالت بدم اون تعویض پلاک نکنه و 5سال دیگه سند بزنه برا من مشکلی پیش نمیاد یه مقدارم از پول ماشینم مونده میگه اونو پرداخت میکنه ایا وکالت تعویض پلاک و بنام زدن سند مدت دار مثلا 15روزه هم هست که بدم بعد 15 روز اگه انجام نشد پلاک رو توقیف کنم متشکرم اگه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به توافق طرفین بستگی دارد می توانید مدت دار وکالتی اعطا کنید

بستگی به توافق طرفین دارد

با درود بستگی به تصمیم شما دارد

بستگی به توافق شماوطرف دارد۱ماه ۲ماه هرچقددوست دارید

بادرودوسلام وکالت با مدت معین بدهید.

با سلام، بله شما می تونید وکالتی جهت تعویض پلاک خودرو با لحاظ هر مدتی که مدنظر شما باشد به خریدار بدهید و اگر تا پایان مدت مقرر اقدام به فک پلاک خودرو ننمود، می تونید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به تنظیم و تقدیم دادخواست الزام خریدار به فک پلاک خودرو را مطرح نمایید

بله میتونید وکالت با مدت معین بدهید.