آیا مالیات بر ارث خانه که اداره دارایی تعیین می کند باید امسال پرداخت کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۳ #91605740

من مادرم سال ۹۹ فوت شده ایشان یک خانه داشتند صاحب ارث من ( دختر ) و پدرم هستیم آیا مالیات بر ارث خانه که دارایی تعیین می کند باید امسال پرداخت کنیم یا می توانیم صبر کنیم در زمان فروش پرداخت کنیم آیا جریمه تعلق میگرید اگر در زمان فروش پرداخت شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
یک سال بعد از فوت مالیات را باید پرداخت کنی

مطابق قوانین حداکثر ۱۲ ماه پس از فوت متوفی ، بازماندگان و وراث وی فرصت دارند تا به سازمان امور مالیاتی مراجعه نمایند . اگر وراث تا یک سال پس از درگذشت متوفی اقدامی درباره پرداخت مالیات بر ارث انجام ندهند ، هزینه‌هایی مانند هزینه کفن و دفن در زمان تحویل یا انتقال اموال و دارایی‌ها به ورثه قابل کسر از مالیات متعلقه نخواهد بود .

درود
شما موظف هستید یک سال پس از فوت مالیات بر ارث را پرداخت کنید.

با سلام
در قانون قدیم مالیات بر ارث زمان مورد نظر برای پرداخت مالیات بر ارث ۶ ماه بود که با تصویب قانون جدید در سال ۱۳۹۵ این مدت زمان افزایش یافت و به مدت ۱ سال رسید. یعنی وراث موظفند ظرف مدت زمان یک سال پس از فوت متوفی نسبت به تسلیم اظهارنامه و پرداخت مالیات بر ارث اقدام نمایند.