من باید علیه بیمه دعوی طرح کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۹ #91547682

سلام.
من در تصادف رانندگی مقصر شناخته شدم. زیاندیده دعوی مطالبه خسارت علیه من و شرکت بیمه طرح کرد که دادگاه من رو محکوم و نسبت به بیمه قرار رد دعوی صادر کرد. ولی در اجراییه نام بیمه هم بعنوان محکوم علیه اورده شده بود.
الان شرکت بیمه میگه من خسارت رو نمیدم!

مشاوره حقوقی بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شما بیمه داشته اید، شرکت بیمه متعهد و موظف به پرداخت خسارت شماست. امکان ندارد بیمه بگوید من خسارت را نمیدهم. در این صورت جرم مرتکب شده و به عنوان مستنکف از اجرای رای دادگاه قابل پیگرد خواهند بود.

اجرائیه صادر شده از دادگاه حتمی و لازم الاجرا می باشد و بیمه تا سقف تعهدات خود موظف به پرداخت است .

باسلام و درود بیمه تا سقف تعهدات خویش موظف به پرداخت خسارت خواهدبود.

سلام بیمه تا سقف تعهدات مکلف ب پرداخت خسارت میباشد

بیمه تا سقف تعهدات خویش مسول می باشد

باسلام
بیمه تا حداکثر میزان تعهدات خود موظف به پرداخت خسارت میباشد

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است