تهدید به قتل و فحاشی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۵ #91288210

باسلام یکی از اشنایان منو از طریق پیامک تلفنی یا اس ام اس تهدید به قتل و زدن کرده و بدترین فحش های ناموسی رو به من داده میخواستم بپرسم جرمش چیه و میتونم چیکار کنم و این مدرک خوبی برای شکایت هست ممنون اگه میشه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

جرم تهدید اصطلاحا مطلق است و مقید نیست. یعنی اگر فردی یک نفر را تهدید نماید، حتی اگر آن تهدید را عملی نکند، باز مجرم است و برای او مجازات تعیین می شود.

همچنین بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی: «توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاط رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

پس شما می توانید با استناد به ادله و اماره های محکمه پسندی مثل شهادت شهود، متن پیامک و ... از وی به جرم تهدید و مزاحمت شکایت نمایید.

همچنین می توانید در وبلاگ بنیاد وکلا مطلب کامل در مورد "تهدید، شرایط و مجازات آن" را مطالعه نمایید.
https://www.bonyadvokala.com/blog/about-a-speculative-more-laws

مطلب کاملی در مورد جرم توهین و فحاشی نیز در وبلاگ بنیاد وکلا وجود دارد.
https://www.bonyadvokala.com/blog/the-laws-of-insult

موفق و پیروز باشید.

سلام شما می توانید علیه وی به جرم توهین و تهدید به قتل شکایت نمایید

سلام
شما میتوانید شکواییه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادسرای مربوطه نمایید
مجازات فحاشی تا ۷۴ضربه شلاق تعزیری و یا پنج تا صد هزار تومان جزای نقدی به استناد ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی