بیمه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۸۵ #90250487

سلام پدر و مادرم یک شرکت مسولیت محدود راه اندازی کردند که من و برادرم در ان کار میکنیم بیمه ما به چه صورت هست واین کارگاه کارگاه خانوادگی هست

مشاوره حقوقی بیمه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .بیمه برعهده کارفرما است.....

با سلام .بیمه کارکنان شرکت به عهده کارفرما میباشد.

بیمه می بایست توسط کارفرما پرداخت شود.

با سلام شرکت مانند انسانی که متولد می شود و برایش شناسنامه می گیرند با ثبت در اداره ثبت شرکتها در عالم حقوق متولد می شود.شرکت می تواند دارایی داشته باشد و با دیگران قرارداد کاری ببندد مثلا شرکت کارمند استخدام کند. در این حالت شرکت کارفرماست و کارمندی که با شرکت قرارداد بسته است، کارگر یا کارمند اوست و حالا نمایندگان شرکت موظفند این کارمند را مطابق قانون کار بیمه کنند و به سازمان تامین اجتماعی لیست بیمه ارسال می کنند.

سلام مستحضر باشید که بیمه پرسنل توسط کارفرما باید پرداخت شود.

بایو دارای شماره ثبت باشه به بیمه مراجعه کنید فرم داره پر کنید

وقت بخیر بیمه باید توسط کارفرما پرداخت شود