ضمانت متهم با فیش حقوقی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۴۱ پاسخ ۵۴,۴۹۰ #90124

سلام خسته نباشید چندین سوال دارم ببخشید ممنون میشم جواببدید برادرم مرتک دزدی موتور سیکلت شده که به خاطره اینفعلا در بازداشت هس که حکمش بیاد من چطوری میتونم با فیش حقوقی ضمانتش کنم و دادگاه تا چه مدت به برادرم فرصت میدهد که پول موتور را جور کند اگر جور نکرد ایا از فیش من کم میشود و صاحب موتور در صورتی که مبلغ موتور 2 میلیون هس میگه موتورم 7 میلیون ارزش داشته ایا مباغ موتور را دادگاه مشخص میکنه یا شخص ممنون میشم جوابم بدید با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۴۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این مورد بستگی به صلاحدید قاضی دارد

بستگی به نظر مقام قضایی دارد

سلام
در صورت صادر شدن قرار کفالت توسط دادگاه میتوانید از فیش حقوقی استفاده کنید و قیمت موتور توسط کارشناس مشخص میشود۱

باسلام بله امکان پذیر است درصورتی که قرار کفالت صادر شود میتوانید فیش حقوقی ارائه کنید. ودر ابتدا باید عین مال را اگر موجود باشد مسترد کنید ، اگر نه قیمتی که کارشناس تعیین میکند باید پرداخت کنید

بادرودوسلام به تصمیم قاضی مربوطه منوط و مرتبط می باشد.

تعیین میزان مبلغ قرار با مقام رسیدگی کننده است .ضمانت شما در اینجا به این معنا است که هر وقت نیاز بود شما متهم را در مرجع قانونی حاضر کنید وگرنه وجه قرار از شما به حساب دولت ضبط و متهم در هر کجا یافت شود دستگیر می‌شود

بستگی به نظر قاضی مربوطه دارد.