مطالبه اجرت المثل بعد تقسیم نامه ممکن است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۶۶ #90039823

سلام وقت بخیر مقدار زمینی ارثیه داشتیم بعد ۳۰ سال تووفق کردیم و قطعه ای به من رسید که تو این مدت کل زمین در تصرف شریک و در حال بهره برداری خودش بود
نهایتا الان تقسیم نامه ای نوشتیم و قطعه زمینی تحویل گرفتم و تو تقسیم نامه قید کردیم
پس از امضا هیچ گونه ادعایی در خصوص این زمین از طرفین مسموع نبوده و بی اعتبار است و این قطعا زمین به منزله دریاف سهم الارث اینجانب می باشد.

ایا با این اوصاف حق مطالبه بنده برای دریافت اجرت المثل ۳۰ سال ساقط است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید اجرت المثل دریافت نمایید.

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل بدهید.

سلام .دادخواست اجرت المثل مطرح کنید

بادرودوسلام دادخواست مطالبه اجرت المثل تقدیم و تنظیم نمایید.

دادخواست مطالبه اجرت المثل بدهید ...

با درود بستگی به توافقنامه شما دارد چنانچه حق هرگونه ادعایی را از خود سلب نموده اید امکان مطالبه وجود ندارد و در صورت مطرح نمودن دادخواست اجرت المثل پرونده شما پذیرفته نخواهد شد

سلام و ارادت
میتوانید برای مطالبه اجرت المثل اقدام نمایید .