صدای آزار دهنده پمپ آب همسایه، را چگونه پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۱,۳۴۴ #89849750

با سلام
همسایه کناری ما چهار طبقه آپارتمان ساخته است و چهار پمپ آب در زیر پله ها که مجاور دیوار اتاق خواب های ما می باشد نصب کرده که تمام شبانه روز صدای آزار دهنده آنها با شدت زیاد شنیده می شود و امکان زندگی و آرامش را از خانه ما که محل استراحت و آرامش انسان است را گرفته صدا آنقدر زیاد است که در کل ساختمان ما شنیده میشود.
آیا امکان پیگیری حقوقی هست؟
که ایشان اجبار شوند محل پمپ ها را عوض کنند مثلا لوله کشی کنند به جای دیگری از حیاط مشاعشان که پمپ ها کنار دیوار مشترک با ما نباشد در عین اینکه بدلیل اینکه راه پله سنگ کاری هست صدای پمپ ها تشدید می شود و مطمعنا اگر منتقل شوند جای دیگر صدا بسیار کاهش می یابد.
واقعا ممنون میشم اگر راه حل پیگیری حقوقی وجود داشته باشد راهنمایی کنید چون درمانده شده ام.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع مزاحمت تلقی میشود واقدام قانونی میتوانید کنید

اول خودتون مزاحمت را به ایشان اطلاع ودرخواست رفع آن نشد از شورای حل اختلاف تامین دلیل بعد اقدام به شکایت رفع مزاحمت

شکایت را با عنوان مزاحمت از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام اول باید تامین دلیل کنید بدون کارشناس همون همکار شورا میتونه بیاد وبعد اظهار نامه بفرستید نسبت به رفع مزاحمت اگر اقدامی نکرد نسبت دادخواست به رفع مزاحمت اقدام نمائید

از طریق شورا تامین دلیل اخذ وسپس دادخواست رفع مزاحمت را تسلیم نمایید

با سلام و احترام
ابتدا تامین دلیل بگیرید
سپس دادخواست الزام خوانده به رفع مزاحمت دهید

موضوع از نوع دعاوی ملکی هست و باید دادخواست رفع مزاحمت ملکی تقدیم دادگاه کنید و یا ابتدا درخواست تامین دلیل کنید تا زمانی که مزاحمت وجود داره و بلافاصله دادخواست مربوطه رو تنظیم کنید