این رضایت نامه برای دادگاه کافی است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۶۰ #89768071

من میخام ازدواج دوم انجام بدم و یه رضایت نامه محضری از همسر اولم برای ازدواج مجدد دارم
ایا همسر اولم در اجازه دادگاه میتواند خلل ایجاد کند؟ از کجا باید شروع کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند رضایت محضری گرفتید بازهم قاضی برای بررسی موضوع چگونگی اعطا رضایت را بررسی خواهند کرد که نکنه بهللی وی را در تنگنا قرار نداده باشی مجبور بشه برات رضایت محضری بده

در صورتی که رضایت نامه به صورت رسمی تنظیم شده باشد هر گونه دعوای در این خصوص ایشان مطرح نمیاند به نتیجه نخواهند رسید البته با توجه به رضایت نامه رسمی که دارید بهتر است از طریق مرجع قضاییه اقدام کنید و حکم ازدواج مجدد بگیرید

سلام.با توجه به رضایت نامه محضری مشکلی پیش نخواهد آمد.

با سلام
برای ازدواج مجدد یا بایستی اجازه همسر اول بصورت محضری در دست باشد یا اینکه اجازه دادگاه باشد
اگر اجازه نامه همسر از طریق دفاتر اسناد رسمی باشد دیگر شما برای تجدید فراش نیازی به اخذ اجازه از دادگاه نخواهید داشت

سلام
خیر با توجه به رضایت محضری که قابل انکار نیست مشکلی به وجود نمی‌آید

بله با رضایت محضری شما می توانید درخواست ازدواج مجدد نمایید و همسرتان نمی تواند نسببت به ازدواج شما اعتراضی نماید

سلام و وقت بخیر
رضایت نامه محضری از طرف همسر اول مبنی بر ازدواج مجدد زوج، حق طلاق را برای زوجه در این مورد ساقط میکند.مگر دادخواست طلاق زوجه اول به موجب موارد دیگری که در قانون پیش بینی شده است باشد.